Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én problémám, hogy 1...

Mokuska0704 kérdése:

Az én problémám, hogy 1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését,4 évig szedtem tri regol a neve! Nem védekeztünk azóta semmilyen módszerrel, és most 7 napja hogy késik a menstruációm! Csináltam tesztet, negatív lett! Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Negatívat teszteltél, nem vagy terhes. Ha nem bízol benne, ismételd meg a tesztet 1-2-3 nap múlva. Itt senki sem fog tudni neked biztos választ adni.
2013. okt. 17. 12:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. okt. 17. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel 4 éven keresztül szedted, és most abbahagytad, felborult a hormonháztartásod, a szervezet várja az újabb adagot amivel elindíthatja a vérzést és mivel nem kaptad meg addig késlelteti ő is. Előbb utóbb helyre áll, de néhány hónapig vacakolni fog. Annak viszont eléggé kicsi az esélye, hogy 4 év után elsőre sikerüljön.
2013. okt. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Teherbe eshettem? Többi lent.

A belera nevu fogamzasgatlot szedem. Eddig mindig napra pontosan megjott a tabimentes idoszakban, most nem. Teszteltem de negativ lett. Elmult az egy hetes tabimentes idoszak, elkezdtem egy ujj levellel. Azota mar 16 napja kesik ha ugy nezem. Teszteltem de negativ....

Neked okozott negatív mellékhatást a fogamzásgátló tabletta vagy nem? Minden tablettaszedő tapasztalata érdekel!

Tanakodom azon, hogy szedni kéne. De! Ha rákeresek a neten, akkor millió olyan nő írását olvasom, akiknél súlyos tüneteket okozott, hízás, libidócsökkenés, trombózis, később nehéz teherbeesés, stb, ugyanakkor sokan írják, hogy semmi gond nem volt vele, mert ezek modern...

Fogamzásgátló szedése mellett lehet negatív a terhességi teszt fennálló terhesség esetén is? Valamint elég régóta iszok hashajtó teákat, és ez...

A menstruációm 1. napján reggeli első vizeletből csináltam digitális Clearblue tesztet, ami negatív lett. De azt olvastam, hogy a hasmenés is gyengítheti a tabletta hatékonyságát, én pedig hónapok óta hashajtó teát iszok fogyókúra miatt, de ez eddig eszembe sem jutott...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!