Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a "lekapott"...

Mi a különbség a "lekapott" és a "csókolóztunk" között?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Pár betű. Szinonima. Egyik finomabb kifejezés a másiknál
2014. jan. 5. 22:37
 2/4 barnus54 válasza:
Ha lekapott, az olyan 2-3 mp, ha csókolóztatok az egy picit több ideig eltart.
2014. jan. 5. 22:38
 3/4 BlackSword ***** válasza:
A lekapott az az amikor váratlanul megcsókolt, a csókolóztonk meg az, amikor mind kettő akarja... Amikor megérzed mit csinál a másik, és akarod Te is... És csináljátok...
2014. jan. 5. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a "csókolózásban" ott van a kölcsönösség is.:)
2014. jan. 5. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Csokoloztunk de másnak bokkol játszik velem?

Szilveszter este elmentünk inni a barátokal 3 lány és találkoztunk ismerösökel és ott volt egy fiu akinek tetsztem ittunk és csokoloztunk és utána a barátnömnek azt monta hogy de jo segged van Utána a másik lányal smárolt. és utána a legjobb barátnömel beszélgetet...

Buliban együtt voltunk, csókolóztunk, belebolondultam, úgy tűnt ő is, de nem keres. Hogy verjem ki a fejemből?

Együtt voltunk alatt azt értem, hogy együtt töltöttük az időt és "csak" csókolóztunk, többször is. Én teljesen belebolondultam. Ez vasárnap éjszaka volt, de mivel azóta nem keresett, gondolom már nem is fog. Vasárnap reggel a buli után írt egy sor üzenetet...

Mi a különbség a szeretkezés és a sima szex között?

Mármint a nyilvánvalón kívül , hogy a szeretkezésnél szerelem is van. Tehát meg lehet mondani szex alapján hogy valaki tényleg szerelmes beléd? Ha igen akkor hogy? Milyen jelei vannak?

Fiúk, férfiak: ti hogy viszonyultok ahhoz, ha egy lánynak nagyobb az egyik melle? (csak komoly válaszok érdekelnek, nem poénkodásra vagyok kíváncsi)

Sajnos a bal mellem nagyobb, mint a jobb :( tudom, hogy ez bizonyos fokig normális, természetes, de az én esetemben szemmel jól látható a különbség. A jobb mellem szép formás, a bal viszont jóval nagyobb és utálom. Emiatt az önbizalmam a padlón van, amikor kapcsolatban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!