Mi a különbség a "lekapott" és a "csókolóztunk" között?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szilveszter este elmentünk inni a barátokal 3 lány és találkoztunk ismerösökel és ott volt egy fiu akinek tetsztem ittunk és csokoloztunk és utána a barátnömnek azt monta hogy de jo segged van Utána a másik lányal smárolt. és utána a legjobb barátnömel beszélgetet...
Együtt voltunk alatt azt értem, hogy együtt töltöttük az időt és "csak" csókolóztunk, többször is. Én teljesen belebolondultam. Ez vasárnap éjszaka volt, de mivel azóta nem keresett, gondolom már nem is fog. Vasárnap reggel a buli után írt egy sor üzenetet...
Mármint a nyilvánvalón kívül , hogy a szeretkezésnél szerelem is van. Tehát meg lehet mondani szex alapján hogy valaki tényleg szerelmes beléd? Ha igen akkor hogy? Milyen jelei vannak?
Sajnos a bal mellem nagyobb, mint a jobb :( tudom, hogy ez bizonyos fokig normális, természetes, de az én esetemben szemmel jól látható a különbség. A jobb mellem szép formás, a bal viszont jóval nagyobb és utálom. Emiatt az önbizalmam a padlón van, amikor kapcsolatban...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!