Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lehet megérteni, h egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet megérteni, h egy 14-15 éves még gyerek a szexhez? Vagy ezt csak én gondolom igy?

Figyelt kérdés
ha meg itt sirnak, h akkor lefeküdjenek-e a baratjukkal, aki persze idősebb, vagy ne. a védekezési módszerek közül csupán egyetlenegyet ismernek, a megszakitásos " védekezést ", közben meg azt hiszik, h rohadtul érettek, mindenkitől mindent jobban tudnak. ha meg ezt szépen elmondom nekik, akkor azzal jönnek, h " savanyú a szőlő? " nekem egyáltalán nem savanyu, nem sajnalom, h nem b.sztak meg 14 évesen :)) 19, l
2009. nov. 30. 23:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

ezt a kérdést 100szor feltették már -.-

amúgyis kit érdekelnek a 14-15 évesen szexuális kérdései

19L

2009. nov. 30. 23:46
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért foglalkozol velük egyáltalán?

Egyébként sem minden 14-15 éves ilyen. Ne általánosíts.

2009. dec. 1. 01:14
 3/24 anonim ***** válasza:
62%
15 éves vagyok.1 éve van barátom és nemrég feküdtem le vele.és GUMIT használtunk.A megszakítás kb. nem is védekezési módszer.Nah mind1.Általánosíts...Amúgy meg nem csak "14-15" évesek "védekeznek" megszakításos módszerrel,hanem a korodbeliek között is vannak olyan csökött agyúak...Erről ennyit.Nem értem,hogy mi közöd van mások szexuális életéhez.Szerintem SEMMI,de ha rosszul tudom,szólj.... Ja,és pocsék a helyesírásod is.
2009. dec. 1. 03:44
 4/24 anonim ***** válasza:
68%
Ha jól esik neki valami miért ne csinálja? Sajnálod tőle?
2009. dec. 1. 07:51
 5/24 anonim ***** válasza:
71%

Azért a kérdésed egy picit sarkított. Vannak olyan 14-15 évesek, akik tényleg szerelemből veszítik el. És felelősségteljesek annyira, hogy rendesen védekeznek. A következő mondataim pedig, nem nekik szól és ugye akinek nem inge, ne vegye magára: Szóval igen sajnos sokan vannak, akik elmennek egy buliba leisszák magukat és együtt vannak valakivel életükben először, megszakítással "védekeznek" másnap pedig írják ide a buta kérdéseiket, hogy lehetnek-e terhesek és félnek. Bezzeg mikor részegen szét tette a lábát nem félt! Ez csak egy fajta nagyra vágyás, hogy ettől ő majd nagyobb lesz, csak azt nem tudja, hogy milyen rémes dolog az abortusz. Én ott voltam barátnőm mellett mikor 15 évesen teherbe esett és ment abortuszra. Pedig ő is a szerelmes kategória, ma már 5 éve együtt vannak, de még így felelőtlenek voltak. És borzasztó volt látni, mennyire szenved. Testileg lelkileg megviseli az embert. Én 21 éves vagyok, és én csak 19 évesen találtam meg az első nagy szerelmet, akivel azóta is együtt vagyunk. És picit sem bánom, hogy előtte másnak nem adtam oda magam. Félre ne értsetek ettől még ha ti 15 évesen megtaláljátok a szerelmet, nyugodtan szeretkezzetek rendes védekezéssel. És attól mert az osztályban mindenki azt állítja, hogy ő már nem szűz, ettől még senki nincs lekésve semmiről. Bocs hogy ilyen hosszú voltam.

Selena

2009. dec. 1. 08:44
 6/24 anonim ***** válasza:
20%
Igen csak te. és mit érdekel téged más élete? Mi vagy te az atyaisten?? Ha én 15 évesen szexelek az neked mit fáj? Ez csak féltékenység lehet semmi más. Szánalmas vagy.
2009. dec. 1. 09:04
 7/24 anonim ***** válasza:
34%

Ez csak most ilyen nagy probléma, régen 15-16 évesen már rég szexeltek. Ha meg a 14-15 éves tényleg gyerek lenne a sexhez akk a természet nem így rakott volna össze minket, hanem későb érnénk. Persze a védekezésre figyelni kell de enyi.

Én is 14 évesen vesztettem el a szűzességem és érdekes se kölyköm sincs, se nem kaptam el semmi gedvát :P Pedig több csajjal is voltam sőt olyan is volt amikor részeg voltam de ez nem ettöl függ. 8:44es nemtom te mit hiszel attól h leiszod magad egy buliban max. részeg leszel, de nem terhes :P Az mástól van :P Birom ezt az általánosítást amikor azt iszik h aki el szokott járni bulizni az már mind egy felelőtlen hülye. Én 1 olyat se ismerek aki terhes lett buliban, biztos vannak de azért nem olyan sokan. Hülye lehet az ember buli nélkül is, meg azzal is, ez nem ettöl függ. És nem is az életkortól.

16/F

2009. dec. 1. 10:50
 8/24 anonim ***** válasza:
75%

Ezerszer feltett kérdés ez már. Mindenki másképpen látja ezt. Én is csak magamból indulhatok ki, mert az én igényeimet ismerem. Én 14-15 éves koromban nem voltam még kész arra, hogy egy pasassal lefeküdjek. Sőt a suli és a tanulás akkor annyira kikészített, hogy totál depressziós voltam.Persze volt barátom is akkor, de valahogy mindig hárítottam, amikor a szexről volt szó, pedig szerettem. Sok mindentől függ az, hogy mikor kezd el nemi életet élni, a családtól, a neveltetéstől, a saját fejlődésétől.

Nem azzal van a baj, aki felelősségteljesen dönt egy ilyen kérdésben, hanem azzal aki nem és azt hiszi, hogy ő a világ legnagyobb és legmenőbb embere. Aztán ha becsúszik egy gyerek, akkor egy életre elcseszi az életét. Én egyáltalán nem bánom azt, hogy nem 14-15 évesen vesztettem el a szüzességem, mert sokkal másképpen állok hozzá a dolgokhoz mint akkor és így azzal történt meg, akit nagyon szeretek, akiben megbízok. Nekem 19 évesen akkor volt a legideálisabb és nem éreztem soha, hogy nekem teher a szüzesség.

Mindenki úgy cseszi el az életét vagy teszi jobbá, ahogy akarja. Ha valaki 14-15 évesen belevág a nemi életbe akkor tegye, de legyen felelősségteljes és tudja mire vállalkozik, na meg ne divatból tegye, hanem a párja és az ő boldogsága miatt.

2009. dec. 1. 10:53
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

10.54! Mi az hogy mit hiszek magamról, ki ne oktassál már. Egyébként nem tudsz olvasni? Vagy a szövegértés nem megy? de a kedvedért bemásolom, hátha felfogod másodjára így 16 évesen:

"Azért a kérdésed egy picit sarkított. Vannak olyan 14-15 évesek, akik tényleg szerelemből veszítik el. És felelősségteljesek annyira, hogy rendesen védekeznek. A következő mondataim pedig, nem nekik szól és ugye akinek nem inge, ne vegye magára"

Te magadra vetted talán mégis inged? Egyébként oké, hogy nem lett semmi bajod és nincs gyereked. De nézz körül az oldalon a sok felelőtlen kérdéseivel van tele. Valami alapja mégis lehet annak amit mondok. Persze akadnak idősebb hülyék is.

2009. dec. 1. 10:55
 10/24 anonim ***** válasza:
Ez persze a 10.50-esnek szólt, elírtam.
2009. dec. 1. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!