Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig fogom még ezt elviselni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fogom még ezt elviselni? Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Szinte megőrülök már,hogy minden nap szebbnél szebb lányokat látok itt az egyetemen,egyszerűen hihetetlenül jól néznek ki,az öltözködésük pedig rátesz még egy lapáttal.Már olyan kangörcsöm szokott lenni,hogy nem bírom ki nap 5-6 maszturbálás nélkül és mentálisan is felőröl az egész.Egyrészt rám sem néznek,észre sem vesznek,nem ismernek,nem tetszem egyiknek sem,érdektelen vagyok számukra,olyan szerencsétlen,ronda lúzernek érzem magam mellettük.Másrészt sok ilyen lányt baráttal látok,vagy hallom,hogy pasiról beszélgetnek(pl.ki tetszik nekik) és annyira őrjítő,hogy itt kell lennem közöttük,látni őket nap mint nap,tehetetlenül,bezárva ennek a testnek a korlátai közé,ami nem elég hozzájuk.Olyan ez mint valami börtön,sőt sokkal rosszabb.Ott a tudat,hogy ők olyan szépek,tökéletes alakúak,népszerűek,menők,vagányak és én hozzájuk képest egy darab szar vagyok.Ma is láttam több ilyen csajt,farmerdzsekiben járnak felhajtott gallérral,ez biztos valami jel,hogy ők felette állnak a többi emberrel,mert a ruhák is tökéletesek rajtuk és megalázó,ahogy semmibe vesznek,szinte majd fellöknek,miközben én csak egy jelentéktelen semmi vagyok.
2014. máj. 7. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Mégis mit csinálnak? Léteznek? És még jól is néznek ki, mert olyannak születtek, meg tesznek is érte? Ja, hogy észre kéne venniük sugárzó aurádat, hogy te micsoda különleges egyén vagy, meg a többi százezer hasonlóét is? És mindegyiknek szét is kéne tenniük a lábukat, hogy azok ne fujjoghassák a fennsőbbrendűségüket, hanem ehelyett fujjoghassák a ribiségüket, igaz?

Tudod, neked tényleg pszichológus kellene, mert komplexusaid vannak. Keress egyet, hogy segítsen megtanulni becsülni önmagad, mert ha te nem becsülöd, akkor mégis mivégre várod, hogy mások megbecsüljenek? Ja, hogy könnyebb rájuk mutogatni? No comment.

2014. máj. 7. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Pont az ilyen retardáltak miatt van "felsőbbrendűségi érzésük". Kezeld őket ugyanúgy, mint bárki mást. Én például mindig jókat nevetek ezeken, amikor be akarnak vágódni a tanárnál, és akkora baromságokat mondanak, hogy az csak na.

Amúgy is, a szépség elmúlik 30-55 évesen... A tudásod, amit megszerzel az egyetemen, nem.

2014. máj. 7. 12:19
 13/15 A kérdező kommentje:
elvettetek az életemből tíz évet hagyjál hagyjááál már megöltetek hát nem látjátok?
2014. máj. 7. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

Te vagy beteg vagy, vagy nagyon unatkozol (remélem az utóbbi)

Ne foglalkozz ezzel, nekem pl egy görcsös, komplexusos pasi egészen biztosan nem kéne, még akkor se ha álom-külseje van...

Meg tényleg mi bajod velük? Az hogy élnek, és csinosak, és nem dugnak veled?? Ez tényleg hatalmas bűn...

Egyébként meg nem ez a felsőbbrendűség jele, vagyis azé, hogy szeretnek alázni, hanem ha mondjuk 10 cm-s szoknyába járnak, mindenük kint van, mindenkivel kacérkodnak, aztán mikor folyik a pasi nyála, akkor jól kiröhögik, vagy szándékosan lealázzák őket.

Én is szeretek csinosan, olykor kissé feltűnően öltözni (nem ribisen), de ezt egyáltalán nem azért teszem, hogy bárkit is lealázzak, egyszerűen csak szeretek jól kinézni, szeretem ha megnéznek, de mondom, ezzel senkit nem akarok bántani, elsősorban magam miatt teszem.

2014. máj. 7. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vicc, az ilyen beteg elmék szoktak vérengzésbe kezdeni. Menj el pszichológushoz, mielőtt sitten végeznéd vagy a pokolban, ahol nem az lesz a legnagyobb problémád, hogy a lányoknak feláll a gallérjuk.
2014. máj. 7. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!