Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek akik sajnáltatják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek akik sajnáltatják magukat. Nem lenne egyszerűbb ha elmondatátok a problémáitokat annak aki ottvan és szeret?

Figyelt kérdés

Ehelyett annyi a válasz, hogy á nem fontos, á biztos nem érdekel, inkább hagyjuk.

Miért?

2014. máj. 11. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok!

Még annyit hozzátennék, hogy sokan nem azért mondják, hogy sajnálják őket, hanem azért, mert tanácsot, segítséget szeretnének... És pont az ilyenek (mint itt sokan), akik lenézik őket, hogy "minek sajnáltatja magát", ezek miatt történnek az öngyilkosságok is. Nem kapnak szerencsétlenek segítséget. Magukba roskadnak. Szerintem azért észre lehet venni, hogy ki sajnáltatja magát, és ki kér segítséget, csak sajnos gyakori az, hogy egy kategóriába sorolják őket.

2014. máj. 11. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Ezek az emberek nem is nagyon bíznak másokban.
2014. máj. 11. 15:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Akármelyik verzió is áll fenn, (egyébként a kettő szerintem nem zárja teljesen ki egymást) én ott szoktam lenni ha valakinek segítségre van szüksége. De többször hangzik el a ámindegyhagjuk mint az, hogy egyből elmondja.
2014. máj. 11. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Először is lehet,hogy te külső szemlélőként úgy látod,xy sajnáltatja magát.Holott talán nem is az a célja,csupán tényleg őrlödik,nehéz neki cipelni a terhet.Megnyílni mások felé meg még nehezebb,hiszen az nagyfokú bizalmat feltételez.Nem olyan könnyű ám ez,mint kivülről látszik.

Mondjuk én megtanultam magamban lerendezni a problémákat,és a lehető legpozitívabban megélni a mindennapokat,pedig nem kicsit küldött padlóra az élet.Viszont nem mindenki rendelkezik ilyen lelki erővel.Én nem ítélek el senkit éppen ezért.

2014. máj. 19. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!