Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az elore megirt sorsom?
Létezik előre megírt sors.
Ha nem teszel semmit, ami a jövődet befolyásolná, akkor is telik az idő és figyelembe véve a szokásaidat, a habitusodat, előre látható, hogy mi lesz a vége. Na ez a sors. Lehet befolyásolni a sorsot a szabad akarat segítségével. Döntéseket kell hozni, ami a habitusodtól, szokásaidtól eltérő és akkor olyan sorsod lehet, amit te is szeretnél.
Így ebben a helyzetben én azt mondom, hogy terád az a jövő vár, hogy elvégzed az egyetemet, mindenki hibás lesz, csak te nem; egyre mélyebbre süllyedsz az önsajnálatba, lesz egy munkád, amit utálni fogsz és ott is mindenki keresztül fog nézni és utána szépen lassan egyedül megöregszel és meghalsz.
Szóval... Nem azt mondom, hogy na most azonnal menj bulizni, de igenis tessék ismerkedni és beszélgetni másokkal. Bejársz órákra, tessék beülni idegenek mellé és beszélgetni velük. Én is introvertált vagyok, mint ahogy szerintem te is és mégis 2-3 hónap alatt megismertem 110 embert és a mai napig köszönnek nekem. Bulizni pedig egyenesen utálok, 2 éve nem is voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!