Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14 éves barátnőm be akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14 éves barátnőm be akar mutatni a szüleinek. Mire számítsak kb? Valaki adna 1-2 tanácsot?

Figyelt kérdés
Van egy kis korkülönbség...19 vagyok.
2014. máj. 14. 23:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát nálam kicsit más volt a helyzet, úgyhogy nem tudok pontos tanácsot adni.

Én 12/F (fél évvel a 13. születésnapom előtt) voltam mikor összejöttem a 24/N párommal. 13 éves koromig titkoltuk...Ugyanis az apja az egyik motoros banda feje, és én kikötöttem az elején, hogy egy darabig nem akarok bemutatkozni az apjának. 1 év alatt szedtem össze a bátorságomat, hogy odaálljak a 12 évvel idősebb párom (aki egyébként a szüzességét adta nekem 13. születésnapomra ajándékként, rá 1 hétre összeköltöztünk) 49 éves apja elé. Odaállított az apja elé, benyögte, hogy én vagyok akivel fél éve egy lakáson osztozik. Faterja először azt hitte, hogy a lánya örökbefogadott. Aztán párom benyögte konkrétabban a dolgot. Apja odalépett elém, és mintha egy hétéveshez beszélt volna, megkérdezte, hogy csináltuk-e már "azt". (Tisztában volt a párom szüzességével, illetve úgy tudta, hogy még mindig az) Nagyokat nyelve (összehugyozni nem tudtam magam, mert azt kiizzadtam xĐ) akartam felelni, de párom megelőzött, és tudatta, hogy a szüzességét adta nekem. Apuka pedig ugyanazzal a mosolygó pofával odament a vitrinhez, és kikapott egy Winchester-t (nem a számítógép-alkatrészre gondolok!). Rám szegezi, közben végig rajtam tartva elém sétál, és a tökömhöz nyomja, megkérdezi, hogy még most is le akarok a feküdni a lányával. Az futott át az agyamon, hogy ha igent mondok, akkor szétlövi a golyóimat, csak mert, ha meg nemet mondok, akkor először megkínoz aztán el meg, mert miután megdugtam otthagynám a lányát (nem szándékoztam volna otthagyni, még akkor sem ha a tökömnek annyi). Igennel válaszoltam, ő meg elmosolyodott, és megpaskolta oldalt a vállamat (ha nem támasztok ki, simán elborít), hogy elég tökös vagyok a lányához. Azóta úgy kezel mint a saját fiát, még kabátot is csináltatott nekem a motoros bandájába.

Szóval a lényeg, hogy tisztelettudóan (mutasd azt, hogy be vagy szarva mint állat) mutasd meg, hogy kész vagy szembeszállni vele a lányáért!

2014. máj. 17. 21:31
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan mesemondó, írjál novellát
2014. máj. 17. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!