Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki tinédzser ide már kiírta,...

Aki tinédzser ide már kiírta, hogy lehet-e terhes, vagy volt mar ilyen helyzetben, mi lett a vége? Megoldódott?

Figyelt kérdés
Annyian kiírták már ide... :) kiváncsi vagyok!:)

2015. jan. 10. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
megszülettem én :(
2015. jan. 10. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
GYES-en vannak,ilyenkor meg már alszik a gyerek (:
2015. jan. 10. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére meg, csak puffadás volt...
2015. jan. 10. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtam ki, de egyszer azt hitte rólam a nőgyógyászom. Kicsit sokkolt, de szerencsére a vérvétel utáni teszt negatív lett.
2015. jan. 10. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
egy barátnőmmel kapcsolatban írtam ki kérdést még régebben, mert tőlem kérdezte, hogy megtartsa -e a gyereket. azóta annyi történt, hogy megtartotta, és mint megjósoltam én és sok válaszadó is, a sráccal rég nincsenek együtt. a srác a gyereket sem látogatja, nem támogatja őket anyagilag. csajozik, bulizik, éli világát, a lány meg anyuka...
2015. jan. 10. 21:58
 6/7 A kérdező kommentje:
:D és aki óvszer nélküli szex miatt írta ki?
2015. jan. 10. 22:08
 7/7 anonim válasza:
100%
csak késett neki(sok stressz miatt)....aztán gond nélkül megjött
2015. jan. 11. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

A barátom a péniszének egy részét (makkját) egyszer kétszer "becsusszantotta" nekem vajon ebből lehet valamilyen baj?

Mindketten szüzek vagyok (én ezt nem minősítettem szexnek..mivel csak egy picit éreztem ,de azt is csak pár pillanatra..) Szerintem ebből nem lehet gond ,de most így átgondolva kétségbe estem.. előre is köszönöm a válaszokat!

17 éves lányom terhes lett, mit tegyek?

17 éves lányom terhes lett. Megengedtem h a barátja nálunk aludjon. Lányommal átbeszéltük a fogamzásgátlási módszereket, mégis teherben maradt. Ők esküdnek, h védekeztek. Kétségbe vagyok esve. Még iskolás, érettségire készül. Nem tudom mit tegyek: abortusz? a Gyerekem...

17 éves vagyok és terhes. Meg szeretném tartani a babát, de a párom nem. Mit tegyek?

Mindig is tudtam, hogy majd szeretnék babát, de azt nem gondoltam, hogy ilyen korán. A barátom (18 éves) nem örül neki, mert azt mondja, hogy még túl fiatalok vagyunk. (És ez igaz is...) De én érzem, hogy képesek lennénk megoldani a gyereknevelést, ha mindketten...

Lehetek terhes? Félek.

14 éves vagyok (tudom, még túl fiatal). Egy hónapja először lefeküdtem a barátommal, és nem védekeztünk. De azt mondta, hogy nem élvezett el. Utána 8 nap késéssel, de megjött. Normális színe, normális állaga volt. Azóta párszor lefeküdtünk, óvszerrel, de akkor sem...

Nagy baj van, segíts?

15 múltam múlt hónapban,és a táborban elvesztettem a szüzességem és szerintem terhes vagyok.Hogyan tovább?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!