Aki tinédzser ide már kiírta, hogy lehet-e terhes, vagy volt mar ilyen helyzetben, mi lett a vége? Megoldódott?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindketten szüzek vagyok (én ezt nem minősítettem szexnek..mivel csak egy picit éreztem ,de azt is csak pár pillanatra..) Szerintem ebből nem lehet gond ,de most így átgondolva kétségbe estem.. előre is köszönöm a válaszokat!
17 éves lányom terhes lett. Megengedtem h a barátja nálunk aludjon. Lányommal átbeszéltük a fogamzásgátlási módszereket, mégis teherben maradt. Ők esküdnek, h védekeztek. Kétségbe vagyok esve. Még iskolás, érettségire készül. Nem tudom mit tegyek: abortusz? a Gyerekem...
Mindig is tudtam, hogy majd szeretnék babát, de azt nem gondoltam, hogy ilyen korán. A barátom (18 éves) nem örül neki, mert azt mondja, hogy még túl fiatalok vagyunk. (És ez igaz is...) De én érzem, hogy képesek lennénk megoldani a gyereknevelést, ha mindketten...
14 éves vagyok (tudom, még túl fiatal). Egy hónapja először lefeküdtem a barátommal, és nem védekeztünk. De azt mondta, hogy nem élvezett el. Utána 8 nap késéssel, de megjött. Normális színe, normális állaga volt. Azóta párszor lefeküdtünk, óvszerrel, de akkor sem...
15 múltam múlt hónapban,és a táborban elvesztettem a szüzességem és szerintem terhes vagyok.Hogyan tovább?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!