Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naturista szaunába történt már veletek ilyesmi, ilyenkor mit kell tenni?
Bementem egy ilyenbe ami koedukált és már bent volt 3 csaj, természetesen pucéran.. én meg fiú létemre szintén pucéran. Kicsit félelmetes volt a helyzet meg néztek is eléggé meg vigyorogtak :O
Ilyenkor érdemes kimenni v nyugodtan be lehet ülni közéjük? kissé megijedtema belépéskor, gondolom ez fel is tűnt nekik, de mégis csak bunkóság kimenni rögtön nem?
Koedukált képzés: Két nembeli ifjúság együttes nevelése, oktatása.
Most ebből vedd el a képzés fogalmát és megkapod mit jelent a koedukált.
Mit érdekel téged, ha már ilyenre adtad a fejed?
Én utálok fürdőbe járni, életemben egyszer szaunáztam akkor is egy pasi ült be mellém.
Most mit sír a szád?
Én elviccelődtem volna a lányokkal!
A szauna eredendően meztelen műfaj, csak errefelé, Kelet-Európában lett az egészségkárosító fürdőruházás alap a prüdéria miatt, próbálnál meg normális helyen (már az osztrákoknál is) bemenni műanyagban a gőzbe, úgy vágnának ki, mint macskát szrni. Mert bunkóság.
Akit zavar, az tekerjen magára lepedőt, törölközőt.
Egy férfi kijön a jelzés nélküli WC-ből. Egy nő megkérdezi:
- Elnézést, koedukált?
- Nem, szartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!