Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Mi lenne a...

Mit csináljak? Mi lenne a helyes megoldás?

Figyelt kérdés

Nem tudom egyszerűen lezárni az exemet és a hugát..

Pár hónapja összevesztem a hugával,volt köztünk valami amit nem kellett volna...Az exemet igazából én pattintottam le de a mai napig hiányzik és szeretnék beszélni vele...A lakcímüket tudom de szerintem elég bátor tett lenne odamenni beszélni vele...Azt érzem hogy nem tudom lezárni magamban ezt sehogy sem.

2015. márc. 23. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
ajánlott levelecske....
2015. márc. 23. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Aki komoly választ tud adni,kérem segítsen!!!
2015. márc. 23. 20:51
 3/3 A kérdező kommentje:

A levél írós dolog egyszer bejött...

De ki tudja hogy a nővérénél ez bejönne-e??

Elolvasná-e egyáltalán?

2015. márc. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Mi lenne a helyes megoldás?

Van egy fiú, akivel több mint 3 hónapja kavarunk (csak csók, és semmi más.. meg ruhán keresztül tapi.. de én többet nem engedtem, mert nem szeretnék olyan emberrel lefekudni, akivel nem vagyok együtt). Már amikor meglátott, akkor mondta a közös barátainknak, hogy meg...

Most mit tegyek? Ilyenkor mi lenne a helyes megoldas?

Osszejottem egy pasival, de honapok ota tervben van, hogy megyek Debrecenbe dolgozni. Mi Romaniaban elunk. Neki allando munkahelye nincs, de minden hetvegen jar bulikba, mint DJ. Nyaron nem csak egyedul megy, hanem meg mas haverjaival. O lakott Debrecenben, viszont...

Mi lenne a helyes megoldás?

Szombaton találkoztam azzal a lánnyal akivel 4 hónapja nem láttuk egymást mert anno összevesztünk. Feljött hozzám, minden jó volt iszogattunk, megmasszíroztam és megtörtént a dolog. Utána szó szerint elviharzott. Vettem neki szülinapjára pár dolgot, mindenből az volt...

Szeretnék oda költözni már most hozzá de anyumék állandóan lebeszélnek! Mi lenne a helyes megoldás?

Szóval,a történet csak annyi,hogy a párom egyedül él. Van egy háza,igaz sok munka van még vele.Most például épp szigeteli kívülről szinte teljesen egyedül. ( Eléggé jó érzéke van mindenhez). Fiatalok vagyunk én 20 a párom meg 23. Én tanulok, ő már melózik több...

Mit tennétek a helyemben, vagy mi lenne a helyes megoldás?

Szóval az a helyzet, h a nővérem után következik az én szobám, és mikor a nővérem a barátjával szexszel, akkor azt nagyon sokszor hallom... és hát... teljesen felizgulok,és kénytelen vagyok maszturbálni... :$

Nem tudom mit csináljak. Mi lenne a helyes megoldás? (történet alább)

Sziasztok! 18 éves srác vagyok, és most érettségizem. Van a sulimban egy tanárnő, aki 31 éves, és nagyon jól megvagyunk. Nagyon aranyos, intelligens, és nagyon nagyon csinos is. Amióta odakerültem a suliba nagyon tetszik nekem, és rengeteget beszélgetünk mindenféle...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!