Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul, hogy kinevetett?
Figyelt kérdés
Párommal, meg a szüleivel meg az öccsével társasoztunk, és jött egy olyan kérdés, hogy a Tisza melyik partján fekszik nem tudom már milyen település, vagy hogy volt. És jobb vagy bal, ezt kellett eldönteni. És én mondtam, hogy de ez hülyeség, mert attól függ honnan nézzük. És itt úgy elkezdtek röhögni, leginkább a párom meg az apukája, de még az anyja is, és nem értem, hogy miért, mert ez logikus. Ha innen nézem az nekem a jobb, de ha valaki szemből nézi, az meg neki a bal. Na mindegy, de nekem kicsit rosszul esett, leginkább barátomtól, legalább ő ne nevetett volna.
L/19
2015. dec. 30. 10:32
11/13 anonim válasza:
Mármint földrajz emelt szint :)
12/13 anonim válasza:
Érdekes, én középszinten tanultam csak földrajzot (értsd: nem érettségiztem belőle) és nekünk soha nem tanították, hogy a folyó folyásának irányából kell tekinteni, hogy mi van "jobbra" meg mi van "balra" tőle. Tehát én csak a térképre nézve, ami keletre van, az jobbra, ami nyugatra van, az balra van - így néztem mindig is. Nyilván a Tisza északról délre folyik, tehát pont az ellentettje igaz ennek - de ezt életem 30 éve alatt még soha senki nem mondta, itt olvastam először. Szóval egyáltalán nem butaság, amit mondtál nekik! Minden csak nézőpont kérdése!
13/13 anonim válasza:
Dehogy nézőpont kérdése. :D Pont ezért van egységesen meghatározva a földrajzban, hogy ne legyenek félreértések. Teszem a Dunát. É-ról D-re folyik, tehát a Paksi Atomerűmű a Duna jobb partján fekszik, mert folyásirány szerint kell nézni. Hiába állok a Duna másik oldalán, attól még jobb partján fekszik az erőmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!