Szégyellnem kellene, hogy képtelen vagyok őt sajnálni?

válasza:Semmi szégyellnivalód nincs.
Annyi nem volt benne,hogy egy laza sorryt kinyögjön.
Nincs miről beszélni.
Ne legyél a lelki szemetese,akit akkor vesz elő valószínűleg, ha nincs más.
Jól teszed, ha hagyod a fenébe.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A mai embereknek fontos a külső, hiszen hogyan is lehetnénk együtt valakivel, ha nem vonzódunk hozzá? Teljesen érthető.. Sajnos műtétekre nincs pénzem, pedig az sokat javítana az önbizalmamon:/
Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel és szeretem is de tudom hogy nem vagyok szerelmes. Kezd kicsit sok lenni nekem ez az egész úgy érzem. Viszont szakítás gondolatától is rosszul vagyok. Tudom hogy nagyon ki lenne és én is. Nem tudom túlélném e. Viszont érzem hogy...
Legyen szó szó szerelemről es baratról. Nehézséget okoz velük foglalkozni. Az elején még egész jó, de aztán, ha komolyra fordul a dolog keptelen vagyok velük foglalkoznom,nehezemre esik. Es csak egy bizonyos szintig sikerül eljutniuk velem kapcsolatban,ők...
Konkrétan arról van szó, hogy én jogász vagyok, ő pedig egy nagy cég tulajdonosa, tehát csak munka kapcsán találkozunk. Kölcsönösen tiszteljük egymást, tehát ő soha nem kezdeményezne, és azt sem tudom, hogy egyáltalán akarna e tőlem bármit is. Kedveljük egymást, és ma...
Tényleg tökéletesnek látják magukat még azok is, akik az átlagot sem érik el?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!