Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha a párotok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a párotok az exéről/exeiről beszél?

Figyelt kérdés

Nem tudom, de néha számomra nagyon zavaró, mikor a párom egy adott helyzetből egy múltbéli nőt hoz fel a témába, pl. elmentünk egy autószervizbe, ahol összetalálkozott a barátom egy női ismerősével akivel 1 suliba jártak. Beszélgettünk stb. majd otthon elkezdte a csajsziról beszélni, h ez annak a lánynak a barátnője volt a suliban, akivel ő akkor kavart, vagy a semmiből előhozza egy átbulizott éjszaka után, h az exem ilyenkor már beadta magának az infúziót másnaposság esetén, h jobban legyen... Jó, ezek a nők nem jönnek szóba nap mint nap, csak úgy érzem, h nekem ezekhez a dolgokhoz nincs közöm és igazság szerint nem is szeretnék tudni részletekről...

Egy másik kérdés, de egészen más témával kapcsolatos: A párom 2 évet volt együtt egy csajjal és megakarta kérni a kezét. Ezt még ismerkedésünkkor mesélte, h minden meg volt szervezve, meg volt a gyűrű és a kirándulás is be volt fizetve ahová elvitte volna, csak akkorra a csaj szakított vele. Akkor még viccesen kérdezte, h : Ha netán odáig eljutnánk, akkor illene új gyűrűt vennem és nem azt az ujjadra húznom, amit neki szántam,ugye?! Én annyit válaszoltam, h: Jobban esne, igen egy új gyűrű! Viszont azt az "ex jeggyűrűt" még nem is láttam és akkor azt mondta, h még mindig a fiókjában van. Ha netán oda kerülne a sor, h tényleg eljegyzés, akkor h tudassam a barátommal, h látni szeretném azt a gyűrűt, mert nem szeretném ha azt adná nekem?! Nagyon ciki tőle ilyet kérni? :/ Vagy csak én vagyok raplis és nagyra vágyó, h más nőnek szánt eljegyzési gyűrűt nem fogadnék el? :/

2016. jún. 19. 17:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9 Természetesen én is kiveszem a hasznos dolgokat az exek megismeréséből, de abból, h az exe, h adta be magának az infúziót vagy, h hova járt ezzel-azzal kávézni, na az nem nagyon érdekel és ebben nincs is semmiféle tanulság :D
2016. jún. 19. 17:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Hm, lehet, csak szeret sztorizgatni :). A párom is meg én is szeretünk. Szólj neki, hogy neked rosszul esik.

A gyűrűt meg egyszerűen kérd meg, ha szóba kerül az ex. Szeretnéd látni, érdekel. Ne mondd el, hogy benne nem bízol, hogy másikat venne. Inkább csak, hogy kíváncsi vagy. Nem kell túlmisztifikslni.

2016. jún. 19. 17:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Úgy beszél ezekről a lányokról, mint akármelyik régi ismerőséről, akivel kapcsolatban vannak sztorijai. A szavaidból ítélve nem áradozik róluk, nem arról beszél, hogy mennyire szerette őket vagy hogy milyenek voltak az ágyban. Úgyhogy ezen nem pörögnék, engem legalábbis nem zavarna az ilyesmi. Felesleges, gyártott probléma.

A gyűrűvel kapcsolatban szerintem csak viccelt, de én is biztos, hogy másikat szeretnék, mert szerintem ezek személyes tárgyak. Az a gyűrű nem neked szól, még az is lehet, hogy nem is tetszene. Én annyit tennék mindenképpen, de ezt amúgy is, hogy megmutatnám, milyen gyűrűk tetszenek, azokból tudna válogatni.

2016. jún. 19. 17:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi nem igazán beszélgetünk exekről. Nagy vonalakban tudok 1-2 dolgot, de nem áldoz rájuk túl sok szót. Egyikükkel van jóban, de egyáltalán nem zavar. Én tipikusan az a fajta vagyok, aki akarva akaratlanul is hasonlítgatja magát, így hihetetlen felüdülés volt, hogy ez kissé tabu dolog nálunk. Sokkal felszabadultabb vagyok, és a kapcsolatunk is sokkal jobb. Ha hirtelen elkezdene exekről beszélni, az borzalmasan zavarna.

A gyűrű bosszantana, de igazából csak akkor, ha tudnék róla, hogy az az a gyűrű. Egyébként röbb, mint valószínű, hogy már nem érzelmek kötik hozzá, csak "ne menjen kárba" alapon van meg. Ha téged ennyire frusztrál, hogy esetleg azt adná, ha úgy alakulna, akkor mondd el őszintén, nem kell taktikázni. Esetleg azt is megbeszélhetitek, hogy visszaviszitek, hogy a pénznek legalább egy része visszajöjjön, amit rááldozott. Felesleges taktikázgatni, meg köntörfalazni. Csak kezdj bele, mondd ki, beszéljétek meg.

2016. jún. 19. 17:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon rendesek vagytok komolyan! :) Valószínű,h én dramatizálom túl ezt a gyűrűs dolgot, ahelyett, h egyszerűen megkérdezném, h láthatnám-e :)
2016. jún. 19. 17:50
 16/20 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem a gyűrűt :) A válasza az volt, h nem láthatom, mert a gyűrű már nincs meg, az anyukája beolvasztatta a többi tört arannyal ami otthon volt és karkötőt csináltatott magának belőle. Megkérdezte, h ezt miért kérdezem és mondtam, h mert őszintén nem szeretném esetleg azt kapni és gondoltam látni szeretném. Erre ő: nem állt szándékában még véletlenül sem azt adni, mert akkor már a csajjal a 3. évben voltak, és úgy érezte, h jól alakulnak a dolgok is, nem is verte volna nagy dobra a dolgot és azért sem adná nekem a gyűrűt mert irántam egészen másképpen érzett, az exébe sose volt olyan szerelmes mint belém, szóval én nem azért kapnék gyűrűt mert az évek miatt, hanem azért mert tényleg szerelmes és ez most egészen más helyzet, mint akkor volt a csajjal.

Leírta, h a gyűrű, h nézett ki és h nekem egy egészen más kaliberben gondolkodik árban is stb. mert velem komoly lánykérést tervezne. Mondtam neki, h nem azért voltam kíváncsi a gyűrűre, mert versengeni akarok, hanem csak h még csak véletlenül se ugyan az legyen :) Szóval jól fogadta :)

2016. jún. 19. 19:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Na ugye :) sok boldogsagot nektek!
2016. jún. 19. 19:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük, meg a válaszokat is köszönöm :) Eljegyzésről 1x-2x volt szó, h ha továbbra is ilyen jól fog minden alakulni, de meglepetésszerűen és akkor mikor nem is számítok rá! :) Úgyhogy nem amolyan közös megegyezés, mert vissza olvasva ahogy leírtam, nagyon úgy hangzott még nekem is, h közösen elhatározás, h meg lesz beszélve a nap, óra :D
2016. jún. 19. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Na, örülök, hogy jól alakult minden. :)
2016. jún. 19. 20:06
 20/20 anonim ***** válasza:
régen én se szerettem ha a barátom beszél az exeiről, nagyon zavaró volt, főleg úgy, hogy nekem meg ő az első barátom ezért én nem tudtam exekről beszélni. aztán rájöttem, hogy nem bírom, ha beszél róluk, de abba is beleőrülök, hogy semmit nem tudok róluk, mert így nem tudom, hogy van-e okom féltékenynek lenni vagy sem. aztán szépen megbeszéltem a barátommal, hogy ezt érzem, azóta ha megemlíti őket, akkor már nem is bánt a dolog :) bár ettől függetlenül ki nem állhatom az exeit, de abban is biztos vagyok, hogy többé nem engedem hogy rossz hatással legyenek a kapcsolatunkra :)
2016. jún. 19. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!