Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / férfiak titeket zavarna ha a barátnőtöket nem érdekelné a foci, de az eb- t és fontosabb meccseket nézne illetve pár hozzá kapcsolódó dologgal tisztában lenne?
én pl nem szeretem a focit, a volt barátnőm szerette, érdekelte, főleg a magyar meccsek...
engem nem zavart, hogy őt érdekli és nézi...
23F
Köszönöm a válaszokat nagyon kedvesek vagytok!😊😊
Akkor ő neki kéne máshogy állni a dolgokhoz.
Kedves harmadik, azokat a műsorokat nem nézem,Számomra minősíthetetlenek.😊😏 Viszont a párom azokat szereti.
Engem se érdekel a sz@ros foci, és már kezd elegem lenni, hogy mindenki "hajrá magyarozik" amikor eddig évek óta csak szidták és szapulták őket. A csapból is az folyt, hogy a 2magyar foci vicc, meg sz@r" most meg mindenki örül mint egy idióta.
Képmutató a magyar nép. Ha jót kap örül mint ha megérdemelné, ha rosszt akkor meg anyázik.
"Ha jót kap örül mint ha megérdemelné, ha rosszt akkor meg anyázik."
őőőőőő ez nem így működik? Vagy most akkor örülni kellett volna a vesztett meccseknek is? Vagy most kéne háborogni, hogy basszus de rossz nekünk, hogy sikereket érünk el? Vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!