Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli lányok! Titeket mennyire zavar, ha a pasitoknak nincsen kocsija meg ilyesmi?
"Szerintem idióták járnak vele, akik nem fogják fel mennyit ártanak."
En azert jarok vele mert nem birom a tomegkozlekedest es mert sokkal olcsobb mint a meregdraga berlet. Szerintem az emberek tobbsege is igy van.
A mostani páromnál zavarna, ha nem lenne autója, mert akkor alig tudnánk találkozni, busszal kb 3 óra az út, míg kocsival 1.
Viszont nem maga az autó léte érdekel, hanem hogy el tudjak jutni hozzá, az exemmel egy városban laktunk, pont nem érdekelt, hogy van-e kocsija vagy nincs (nem volt)
Pesten konkrétan feleslegesnek tartanám az autót.
Ami ilyen autó-téren taszít, és szerintem nagyon gáz, az az, ha valaki az apuci-anyuci által a segge alá tolt kocsival menőzik, az ízléstelen "tuning", a smoke&charm, és az, ha úgy van autója, hogy utána nincs pénze karban tartani, és csörög-zörög-csattog meg rohad.
Ha nincs kocsi, az nem gáz, amíg van más alternatíva átmenni egymáshoz.
22L
#14 Bocs, de csak megerősíted, amit írtam. Egy autó éves költsége jóval több, mint a bérleté. Számolj bele mindent az autó árát, vizsgáztatást, biztosítást, gumicserét, mindent. Egy éves bérlet budapesten 114 ezer. És pont ez az iszonyú sötétség, az ilyen megszólalások, hogy nem bírom a tömegközlekedést. Hát baromi nagy kín, hogy állnak még melletted más emberek is, esetleg hozzád érnek, ha tömeg van. Elviselhetetlen. Megoldás: szennyezzük tele a várost zajjal és mocsokkal, nehogy kilehessen ülni egy kávézóba, nehogy kilehessen nyitni az ablakot, nehogy rendes közösségi terek legyenek a terek autópálya helyett, és milyen klasszak a fekete házfalak, és az többi ember egészsége is semmi és építtessünk utakat, parkolóhelyeket parkok helyett. És ez azért mert te "nem bírod a tömegközlekedést".
Az én szememben ultra gáz ez a dolog. Tényleg annak a példája, hogy hogyan jönnek létre rossz dolgok az emberek nem odafigyelése, érdektelensége miatt. Ráadásul ahogy nézem az arcokat bezárva a dobozaikba... Szörnyű látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!