Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képben vagytok, hogy mennyit keres a párotok?
Olyanoktól kérdezem, akik nincsenek közös kasszán, nem is élnek együtt, csak "járnak".
Ti tudjátok, mennyit visz haza a másik? Rákérdeztetek, vagy magától mondta? Ha nem tudjátok, akkor nem is érdekel, vagy csak nem akartok rákérdezni?
Kb. fél évig nem került ez szóba, aztán valahogy igen. Nem én hoztam szóba, hanem egy baráttal beszélgettünk és kettejük között hangzott el. Azóta összeköltöztünk, munkahelyet váltott és akkor én kérdeztem rá, hogy jó ajánlatot kapott-e, ő meg magától elmondta mennyit.
Ő is tudja, hogy mennyit keresek, mivel kikértem a véleményét a kapott ajánlatról.
Nos a pozíciójából sejtem az összeget, mivel szakmunkás alkalmazott egy elég szűk sávban mozoghat, de sosem kérdeztem rá, úgyis mindig mindent én fizetek...
Amúgy ő nem tudja, hogy én mennyit keresek, sőt én sem tudom... Vállalkozóként mindig annyit amennyit éppen sikerül dolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!