Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van esélye egy ilyen pasinak párt találnia? Sokak szerint az ilyen pasik szívják meg a legjobban vagyis változtatnia kell ha sikeres akar lenni. A mai világban nem ezt keresik a nők egy pasiban.
sokan pont ilyet keresnek, nem értem miért lenne ez hátrány
oké, nem mindenki, de tényleg sokan
van olyan lány (igen, én is), akinek ez nem baj, sőt, értékeli hogy komolyan veszik és nem csak egyéjszakás kalandnak kéne
meg másból is lejön, ha érdeklődik
ma 20:21
Vannak emberek (pl én) akiknél konkrét hátrány, ha első randin meg akarna csókolni a pasi...
A csók nálam a párkapcsolat része, egy szem randi után meg elég nehezen beszélhetünk kapcsolatról.
A kérdésre válaszolva: persze, hogy van esélye, a férfi ismerőseim nagy többsége ilyen, és van barátnőjük. Aki megfekteti a csajokat 1-2 találka után, nekik meg egyáltalán nincs "párjuk" csak alkalmi partnereik.
Ez mind szép és jó!
Nők 50% nem fér bele mert már sokan megkapták őket! A további 20% neked nem jön be külsőre a további 20% nak meg te nem jössz be! A maradék 10% meg vegyesen nem valók párkapcsolatra vagy ot van bennük hogy passzolnak hozzád de messze laknak tőled stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!