Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny? Vagyis irigy?
Figyelt kérdés
A férjem Olaszban,ma mentek a tengerpartra pihenni.
Én pedig erre féltékeny vagyok!Nem rá,hanem ara,hogy ő
mehetett,én meg itthon presvedek.....
2016. júl. 3. 09:43
1/14 anonim válasza:
Az irigység sosem jogos. Egy érzés, amin vagy túl tudsz lépni vagy nem. Kérdés miért tespedsz otthon? Ha te tehetsz róla, akkor a te bajod és ne hisztizz.
2/14 anonim válasza:
miért van ott? ha munka miatt, akkor nem értem miért baj, természetes,hogy ha már ott vannak megnézik a várost és esetleg a tengert is.
ha nyaralni van, akkor meg szintén nem jogos a féltékenységed, miért nem mentél te is?
de ha már így alakult, ne tespedj otthon, hanem menj el, mozdulj ki otthonról. akár barátnőkkel,akár egyedül.
3/14 A kérdező kommentje:
Munka.Én kimozdulok.De az nem,az.Mennék én is a tengerre,9 éve nem voltunk,ez van.Terhes vagyok,gondolom ezért
vannak ezek az érzések.
2016. júl. 3. 09:51
4/14 anonim válasza:
Ha megjön, menjetek együtt is valahová. Nem tudom, hányadik hónapban vagy, de mi néha leugrunk a Horvátországba, ott keresünk szállást 1 éjszakára. Nem olyan drága, főleg ha viszünk enni-inni. 2 nap strandolás, olvasás, pihenés :-)
5/14 anonim válasza:
Neki is kell néha a szórakozás,nem csak a hormonzavaros hárpia otthon és a meló.
6/14 anonim válasza:
gondold magad az ő helyzetében. a tenger közelében vagy munka ügyben. munka után nem mennél le egyet fürdeni, hogyha már úgy is ott vagy? dehogynem. szóval ne irigykedj, te is mennél ha ott lennél
7/14 anonim válasza:
Örülj, hogy pihen, regenerálódik, hogy tudja végezni a munkáját és figyelmeztesd, hogy vigyázzon, ne égjen le!
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm és hárpia nem vagyok,mert neki nem szólok semmit,
neki pontosan azt mondom,vigyázzon magára...
CSak magamban őrlődök.
2016. júl. 3. 10:22
9/14 anonim válasza:
Te rosszul érzed magad, mert a férjed jól érzi magát. Hát, érdekes...
10/14 anonim válasza:
Érzékenyebb vagy most. Hazudik aki azt vallja, hogy a terhesség csupa boldogság, emberek vagyunk és igen rosszul viseljük a lemondásokat. Beszéld meg vele, hogy majd vigyen el téged is valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!