Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyomó, szúró fájdalom a jobb...

Nyomó, szúró fájdalom a jobb petefészkemnél, vagyis itt oldalt az alhasamnál. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Szedek fogamzásgátlót, és eddig 2 alkalommal vettem észre h jobban fáj, és mind a kettő az után volt hogy együtt voltam a párommal. A mensesem 2 hete mult el,ugyhogy nem lehet azért mert terhes lennék ugye?
2010. máj. 4. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Kezemet a monitorra tapasztva megállapítom,hogy semmi szöveti,szervi elváltozást nem észlelek.Valószínűleg a stressz okozza.szükségtelennek tartom,hogy személyesen kérdezz meg egy orvost.Nugodtabb élet,feng-shui,tai-csi,kamillás borogatás és egy héten belül elmúlik.Ha esetleg még se,gyere vissza és kérdezd meg újra.De smmiképpen ne a szakavatatlan sarlatán orvosokat.
2010. máj. 4. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Igen,egyet értek!Az orvos csak teletömné a bucidat hüleségekkel,meg össze-vissza vegyszerezne szükségtelen,mihaszna gyógyszerekkel!Kerüld el az orvost messziről!

Majd itt a Dr.Tini megmondja neked,mit kell tenned!

A viccet félre téve,irány a nőgyógyászat!Ilyesmikre találták ki,pár száz éve!

2010. máj. 4. 15:48
 3/5 anonim válasza:
100%
Hát. szerintem azért tényleg érdemes lenne elmenni orvoshoz. Nekem így derült ki, hogy vakbél gyulladsáom van, amit ha nem kezelsz idejében megöl !!!
2010. máj. 4. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
TERHES VAGY!!!!
2010. máj. 4. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
23%

előző vagyok!

Én orvos vagyok

2010. máj. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Jobb és bal oldali hasi fájdalmak a bordáknál ill. hasi fájdalom a jobb oldalon a köldökömig (olyan mintha fel lenne puffadva az egész 'szerv')...

Fél éve kezdődött az egész, dokim meg sem vizsgálta a hasamat azt mondta az idegeskedés miatt.Csináltattunk 1 általános vérképet ahol minden érték stimmelt. Azóta 5-6 kilót fogytam, pedig jó az étvágyam, elkezdtek fájni az izületei (lábfej(itt 2 barnás vöröses hámló...

Jobb oldai deréktáji fájdalom mi lehet?

Sziasztok! Ma reggel arra keltem, hogy jobb oldalt a derekamnál, de jóval alatta, a csipő környékén, azzal egyvonalban, folyamatos tompa fájdalom jelentkezett. Olyan izomlázszerű, de belülről jön. Valamikor nagyon enyhe, de valamikor erősebb. Mi lehet ez? Milyen...

Jobb oldalt elöl a, fáj a hasam, nem nagyon, de fáj. A fájdalom nem folyamatos, de ha megnyomom akkor is érzem. Mi lehet a baj?

Tudom, hogy orvoshoz kell menni, és megmondja, de szombat van, és ha nem muszáj ügyeletre nem akarok menni.

Jobb alhasi fájdalom mitől lehet?

Tegnap jelentkezett este mikro erőlködtem a wc-n, belémnyillallt, aztán elmult de ma visszajött, főleg wczésnél de azon kivül is néha. Ugye nem vakbél?

Alhasi szúró fájdalom jobb és bal oldalról, mellfájdalom utalhat terhességre? (Amúgy szűz vagyok és csak berakta de nem annyira hogy átszakítsa a...

Én egy 16 éves szűz lány vagyok . A barátom be rakta nekem a hímvesszőjét de nem szakította át a szűzhártyám és nem élvezett belém ez volt februárban a menstruációm után egy másfél héttel most márciusban késett a menstruációm három napot de megjött.és most március...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!