Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez pasiknál?
Figyelt kérdés
Van egy nagyonjó ismerősöm akivel napi kapcsolatban vagyok. Egyiknap ő mondta hogy vezessem a kocsiját,mit jelent ez pasiknál..2017. dec. 22. 22:08
1/26 anonim válasza:
nekem a bmwjét említette meg...
2/26 anonim válasza:
Hogy vezesd a kocsiját. Nem biztos. Csak egy tipp.... 🙄
3/26 anonim válasza:
Be akar fogni, hogy Uber-sofőrként keresd neki a pénzt.
4/26 anonim válasza:
Talán le akarja selejtezni a kocsit és így jobban fizet a biztosító.
6/26 anonim válasza:
Megunta az asszonyt otthon, biztosra akar menni elpatkolás terén.
7/26 anonim válasza:
bakker adjatok már neki is, meg nekem is egy normális választ lúzerek!!!
1-es válaszoló!
8/26 anonim válasza:
De utolsó! Mit jelentene?
Ebből a leírásból semmit nem tudtunk meg. Pl magát a szituációt sem.
9/26 anonim válasza:
vajon mit? fel akart szedni minket a 2 csávó azért beszéltek az autóvezetési lehetőségről meg a BMw-ről vagy csak megemlítették önfényezés céljából, hogy nesztek, nekünk ez is van nektek meg nincs. ( 2 személy bunkófalváról)
mit nem lehet érteni ezen???
10/26 anonim válasza:
Ő. Ezt nekem mi a durrogatott villám ól kellene leszűrnöm? Tán gondolat olvasó vagyok? Vagy telepata? Vagy mi a szösz?
Sehol nincs leírva.
Vagy te mást olvasol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!