Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járjak vele? És ha ez is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járjak vele? És ha ez is rosszul sül el? Szüleim megtudjónák, nekem annyi.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki felvett msn-re, bejelölt vipen is, és mindig nézte a képeimet, és komizott. Azóta már nagyon jóba lettünk, tegnap találkoztunk is. Az osztályban valakitől megtudták a fiúk, hogy én jóba vagyok azzal a fiúval. Nem idevalósi, itt lakik pár rokona. Mindenki azzal van elfoglalva, hogy járok vele, ami persze nem igaz. Ezt mondtam neki is, hogy mit mondanak.

Ma megkérdezte, hogy eltudnám-e őt ugy fogadni, amilyen, és járnánk. Mondtam neki, hogy még csak most kezdem őt megismerni, stb.. (de amugy nekem teccik, de nem vagyok biztos a dolgomban) Aztán én is megkérdeztem tőle ugyanezt, azt mondta, hogy ő eltudna engem maga mellett képzelni.

Amugy nagyon kedves, aranyos fiú, szerény :)

Csakhát, nekem volt már egy ilyen "kapcsolatom" abból nem lett semmi jó. Kiderült, hogy a fiú alkesz, este fél 12kor hivogatott, meg ha kihivott sétálni, csupa hülyeségről beszélgettünk, nem éreztem magam jól vele.

És nemtudom, hogy most mit csináljak. Járjak vele? Egyáltalán ő szeret engem?

Egyépként én 14 vagyok, ő 16.

2010. jún. 6. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Szüleid büszkék lehetnek rád, egy újabb idiótát neveltek.
2010. jún. 6. 12:26
 2/12 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat, nem ilyen hülyeségeket... Bocsánat, hogy nem fekszem le az első pasival, aki szembe jön velem az utcán, bocsánat, hogy nem vagyok k*rva, és bocsánat, hogy most megrendült a hited a 14 éves lányokról, mert tudod, nem mindegyik csókolózik fűvel-fával.

Ha valaki tudna egy normális választ adni, azt megköszönném :)

2010. jún. 6. 12:36
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Válaszolnék, de elakadtam ott, hogy "megtudjónák". Ez mi?
2010. jún. 6. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Inkább babázzál még.
2010. jún. 6. 12:54
 5/12 A kérdező kommentje:

Bocsi, azt ott elirtam..

Ha a szüleim megtudnák, nekem annyi..

2010. jún. 6. 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:
De miért?
2010. jún. 6. 12:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Hmm.. ez fura.. ha egy 14 éves lány azt irja, hogy nem tudja, hogy micsináljon azzal a fiúval, aki teccik neki : járjon, vagy ne járjon vele, akkor mindjárt lehurrogják, és "babázzál még".. de ha egy 14 éves lány azt ecseteli, hogy hogyan sz*pott le egy vadidegen pasit, az rendben van.. :S
2010. jún. 6. 13:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát, ők elég maradiak.. Nem azt az elvet követik, hogy "a szerelem nem korhoz kötött" anyukám szerint majd ha gimibe járok, akkor lehet.. mert akkor ugyse tudnak az ellen tenni, hogy találkozzak vele...
2010. jún. 6. 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Az hamarosan bekövetkezik, ha 14 vagy. Addig járhattok titokban, és később majd elmondod nekik. Szeretni nem hiszem hogy szeret, hiszen még nem is ismer. De bármi lehet ebből még.
2010. jún. 6. 13:06
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, még több, mint 1 év.. mert nálunk 9 osztály van :S

Nemtudom, mert én faluban lakom, mindenki ismer mindenkit, véletlen valaki meglát, a szüleim azonnal tudni fogják..

2010. jún. 6. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!