Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járjak vele? És ha ez is rosszul sül el? Szüleim megtudjónák, nekem annyi.
Van egy fiú, aki felvett msn-re, bejelölt vipen is, és mindig nézte a képeimet, és komizott. Azóta már nagyon jóba lettünk, tegnap találkoztunk is. Az osztályban valakitől megtudták a fiúk, hogy én jóba vagyok azzal a fiúval. Nem idevalósi, itt lakik pár rokona. Mindenki azzal van elfoglalva, hogy járok vele, ami persze nem igaz. Ezt mondtam neki is, hogy mit mondanak.
Ma megkérdezte, hogy eltudnám-e őt ugy fogadni, amilyen, és járnánk. Mondtam neki, hogy még csak most kezdem őt megismerni, stb.. (de amugy nekem teccik, de nem vagyok biztos a dolgomban) Aztán én is megkérdeztem tőle ugyanezt, azt mondta, hogy ő eltudna engem maga mellett képzelni.
Amugy nagyon kedves, aranyos fiú, szerény :)
Csakhát, nekem volt már egy ilyen "kapcsolatom" abból nem lett semmi jó. Kiderült, hogy a fiú alkesz, este fél 12kor hivogatott, meg ha kihivott sétálni, csupa hülyeségről beszélgettünk, nem éreztem magam jól vele.
És nemtudom, hogy most mit csináljak. Járjak vele? Egyáltalán ő szeret engem?
Egyépként én 14 vagyok, ő 16.
Normális válaszokat, nem ilyen hülyeségeket... Bocsánat, hogy nem fekszem le az első pasival, aki szembe jön velem az utcán, bocsánat, hogy nem vagyok k*rva, és bocsánat, hogy most megrendült a hited a 14 éves lányokról, mert tudod, nem mindegyik csókolózik fűvel-fával.
Ha valaki tudna egy normális választ adni, azt megköszönném :)
Bocsi, azt ott elirtam..
Ha a szüleim megtudnák, nekem annyi..
Igen, még több, mint 1 év.. mert nálunk 9 osztály van :S
Nemtudom, mert én faluban lakom, mindenki ismer mindenkit, véletlen valaki meglát, a szüleim azonnal tudni fogják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!