Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Voltatok már olyan helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már olyan helyzetben, hogy a barátotok megkérte a kezeteket, de ti még nem akartatok megházasodni, ezért nemet mondtatok?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 11:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%
Aki ezért szakít az jobb is, hisz akkor úgyis elválnának csak.
2014. máj. 10. 12:36
 22/33 anonim ***** válasza:
75%
Mennyire kreatív vagy, aszta-paszta! :)
2014. máj. 10. 12:38
 23/33 anonim ***** válasza:
70%

"Repülni fogsz , repülni fogsz " . Beakadt a lemez?

Bírom egyébként a magadfajta a nagyasszonyokat, tipikusan az a begyöpösödött, hülye csaj vagy, aki szerint csak akkor élhet egy nő egy teljes értékű életet, és szerethet egy férfit, ha összeházasodik vele.

Menj inkább főzz vmit!

2014. máj. 10. 12:39
 24/33 A kérdező kommentje:
Igen pontosan emiatt nem szeretnék még megházasodni. Nem olyan régen kedztem el dolgozni, és szeretnék még följebb kerülni a ranglétrán, elvégre nem a semmiért tanultam. Nyilván a házasság és a munka összeegyeztethető, nem is emiatt nem akarom, hanem szeretném a saját jövőmet megalapozni előtte, anyagilag is. A gyerek témát nem erőlteti, tudja hogy az számomra még egyáltalán nem aktuális. Az eljegyzés nekem komoly, azt már házasság követi ezt ő is így gondolja, és egyelőre én erre még nem vagyok készen. És pont emiatt vagyok kicsit dühös is, hogy ennyire nem tartja tiszteletben a véleményemet. Ha emiatt szakít, nyílván a szívem szakad meg, mert szeretem, de nem fogom magam belekergetni egy idő előtti házasságba amit nem szeretnék. Nem félek, hogy egyedül maradok, nagyon fiatal vagyok még, előttem az élet és a lehetőségek. :)
2014. máj. 10. 12:41
 25/33 anonim ***** válasza:
73%
Csak az 53%-os kedvéért leírnám, hogy nem vagyok egyenlő a 23-assal, habár nagyon közel áll a véleményem az övéhez. :)
2014. máj. 10. 12:41
 26/33 anonim ***** válasza:
73%
Annak idején nem mondtam nemet,annak ellenére,hogy akadtak bennem kételyek.Utólag belegondolva jó hülye voltam,élből el kellett volna utasítanom.Neked is javaslom,hogy míg ilyen kérdőjelek kavarognak benned,ne is mondj igent.Szerintem okosan és felelősségteljesen gondolkodsz.Ha meg a párod emiatt elhagy,annyit is ért a kapcsolat.
2014. máj. 10. 12:48
 27/33 anonim ***** válasza:
11%
Milyen megnyugtató, hogy a ti rinyálásotok, nem fogja befolyásolni kérdező párjának döntését!!!
2014. máj. 10. 13:00
 28/33 anonim ***** válasza:
13%

Na mentem, csak nyalizzatok egymásnak!!

Ha ettől lesz jobb nektek?

Pá!

2014. máj. 10. 13:01
 29/33 anonim ***** válasza:
Nézd, én harmadszorra mondtam igen a páromnak. Tudta, hogy esélyes, mert a kezdetektől tisztáztuk, hogy nem nagyon vagyok házasságpárti. Nem szakított emiatt, megértette.
2014. máj. 10. 13:05
 30/33 anonim ***** válasza:

Mondtam már nemet. Másfél év együttjárás után, húszévesen eszem ágában sem volt férjhez menni.

Nem lett szakítás belőle, hanem inkább összeköltöztünk.

Utólag kiderült, hogy jó döntés volt az a nem, mert rá alig három évre szakítottunk. Bár persze manapság sokaknak a házassága se tart feleennyi ideig se...

2014. máj. 10. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!