Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám 7 éve meghalt, az esküvőm napján szeretnék neki virágot vinni a temetőbe. Esküvő előtt vagy esküvő után a lagzi előtt menjek ki hozzá? Milyen virágot vigyek neki és ki kisérjen ki?
Egy ismerősöm esküvőjén láttam, ahol már egyikük édesapja sem élt: a polgárin kihagyták a két üres helyet, egy-egy szál virágot tettek rá. Ezeket a szertartás után egy-egy fehér lufira kötötték és elengedték, igazán megható volt.
Azért arra is gondolj, ha az esküvő napján mennél ki a temetőbe, szétbőgnéd a sminkedet, összekennéd a ruhádat esetleg. És ahogy már többen is írták, ez nem ahhoz a naphoz tartozik. Menj ki másnap, vidd ki a sírra a menyasszonyi csokrod, ez lenne a másik javaslatom. Aznap viszont az élőkkel, a vendégeiddel foglalkozz, akik miattad mennek oda. Ne várasd meg őket emiatt, inkább tedd át másnapra.
Én az esküvő előtti este mennék ki a párommal. Olyan virágot vinnék, vagy olyan színűt amit szeretett.
Vagy ha esküvő után... Akkor másnap, én kivinném az esküvői csokrom. Amúgy sem vagyok híve a csokor eldobásnak, és ezzel egy kicsit "adhatnék" neki az esküvőmből. (Az én apukám sem él már.)
A helyedben nem aznap mennék ki, főleg ha nem 2 percre van..
Menj ki előző este, vigyél neki egy szép csokor virágot, mondd el neki, amit szeretnél és másnap felhőtlenül ünnepelheted a házasságot.
Szép, hogy ki szeretnél menni hozzá, fontos volt neked, de az esküvő egy boldog ünnep, és én nem keverném hozzá a gyászt, mert megbélyegzi a napodat.
Tehát a javaslatom, hogy előző este menj ki hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!