Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői dekorációhoz kérhetném segítségeteket?
Szeretném magam fel díszíteni az éttermet így arra gondoltam meg veszem a kellékeket az éterem biztosít székszoknyát, de azt elfelejtem megkérdezni hogy a terítőket is meg asztalszoknyát is adják e vagy azt a dekoratőr szokta vinni ? Netten néztem nem drágák.
Kör asztalok lesznek 85 fős lagzi lesz egy asztalhoz 10 fő kényelmesen elfér. Szerintetek milyen díszítést csináljak ötletek gyűjtök most. Netten a teremet meg lehet tekinteni Salgótarján Galcsik fogadó és galériában halászfogadó. Köszönöm válaszaitokat.
Linkelhetned azt a nem draga asztalszoknyat, amit megvennel ennyi asztalra :) ha a muanyagot nezted, akkor azt felejtsd is el, nagyon gagyi.
Milyen szinben gondolkozol?
A lényeg, hogy ne legyenek középen az asztalon magas díszek, mert akkor nem látják egymást az emberek. Az is már sokat dob, ha van a tányérba dekorral harmonizáló színű szalvéta, valamint ültetőkártya.
Én ilyesmiket képzelnék el, persze a szín nem lényeg, azt nem írtad:
szép, visszafogott
középre valami ilyesmi:
Kicsi kell, hogy ne vegyen el sok helyet. Esetleg lufikat lehet héliummal tölteni az asztalok fölé, de ez már nem mindenkinek ízléses...
Az a teremdisz nagyon szep, amit linkeltel, de azt nem fogjatok tudni megcsinalni, legalabb is a plafont nem. Aztan ott van a foasztal mogotti hatter, amihez allvany is kell. A mi lagzink 150 fos volt, a diszitest en csinaltam, viszont bereltem a hatteret, mivel azt nem tudtam volna megcsinalni. A masodik szalveta nagyon tuti, en is magam keszitettem el oket, osszesen 450-et hajtottam. A tanyerba ket szalvetabol allo viragot, plusz evoeszkoz tartot, amire rapecseteltem a nevunket es a datumot a diszites szinevel.
Az ultetokartya tarto egy kis csngo volt, amire kis pink masnikat kotogettem.
Az asztalokon 3-as heliumos lufi volt, 2 pink es egy feher, amire ra lett nyomtatva szinten a nevunk es datum pinkkel.
Dekorkovek voltak szetszorva az asztalon, es egy-egy szal virag dekorgyongyos vazakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!