Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői dekorációhoz kérhetném segítségeteket?
Szeretném magam fel díszíteni az éttermet így arra gondoltam meg veszem a kellékeket az éterem biztosít székszoknyát, de azt elfelejtem megkérdezni hogy a terítőket is meg asztalszoknyát is adják e vagy azt a dekoratőr szokta vinni ? Netten néztem nem drágák.
Kör asztalok lesznek 85 fős lagzi lesz egy asztalhoz 10 fő kényelmesen elfér. Szerintetek milyen díszítést csináljak ötletek gyűjtök most. Netten a teremet meg lehet tekinteni Salgótarján Galcsik fogadó és galériában halászfogadó. Köszönöm válaszaitokat.
A drapéria szerintem is nagy falat lesz nem profiknak. Mire mindent megvesztek hozzá (textil, állvány, izzósor), drágább lesz, mint a dekoratőr, és nem is lesz olyan a végeredmény. Na meg utána mit csinálsz a sok dekortextillel?
A szalvéta nagyon szép, ilyen apróságokat nyugodtan be lehet vállalni, de a helyszíni drapériázást én a leglelkesebb amatőr csapat számára is túl nagy feladatnak érzem. Mi van, ha ott derül ki előző nap, hogy mégse mutat jól, vagy épp kevés úgy, akkor már késő textilért rohanni vagy B-tervet kitalálni. Én félnék tőle őszintén szólva.
Itt a falusi suttyo te vagy kedves utolso. Tudod, draperiat az csinaltat, akinek meg van a penze jo par meter dekorselyemre, a lufiviragrol csak annyit, hogy bar lehet neked nem tetszik, de kulfoldon ez kulon szakma. Jo, beismerem, a kepen lathato darab nem profi munka, de most nem errol van szo konkretan. Itthon ez a fajta diszites meg nem terjedt el igazan, mert a minosegi dekoracio lufibol eleg draga. A hajtogatott szalveta pedig jelzes erteku a nasznepnek, hogy mennyit foglalkozott a par azzal, hogy minden reszlet meglegyen.
Becsulendo, hogy maga szeretne elkesziteni, tervezi, utananez dolgoknak. Lehet nem jon ki olcsobban es nem lesz olyan profi, mintha dekoros csinalta volna, de erre legalabb emlekezni fog. Erre a suttyo falusi diszitesre.
utolsó, szerintem a rokonok a díszítésre fognak utoljára emlékezni :)
nekem tetszik a narancs, amit mutattál
Ne mondd már, hogy nem nézi meg az ember a lagzin, hogy egy igényesen, szépen dekorált teremben tölt-e el 10 órát, vagy egy ilyen lufikkal meg 20ft/méter organzákkal összedobott iskolai ebédlőben...?
Marhára megnézi minden egyes vendég, még akkor is, ha nem a legfontosabb számukra.
Építő jelleggel szeretném hozzáfűzni, hogy a fogadó is eleve alsó-középkategóriás, ha valamit ki akar hozni belőle az ember, akkor az ilyen "legolcsóbb" megoldások a tuti kudarccal egyenlőek. Ui.: egy gagyi, hajtogatott szalvétaformánál százszor többet ér ha a szalvétát egyszerűen ízlésesen a tányérra/mellé helyezed. Az ilyen állatkának hajtogatott szarok utoljára az óvodában voltak divatosak/szépek.
A másik nagy buktatója minden amúgy ízlésesen berendezett teremnek pedig a LUFI. Mindent sikeresen bazárivá, búcsú-jellegűvé varázsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!