Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam el a szüleimnek hogy én nem akarok nagy felhajtást?
18-as: nem a pasimmal tartatnám el magam, te csak egy szövegrészt másoltál be.. nekem is van keresetem,mégha nem is vagyok rászorulva(ugyanabban a kommentban irtam rola).Iskola mellett dolgozom is, mégha nem is nagy a fizetés, de szeretem azt a munkát csinálni, így nekem az inkább szórakozás. Az csak egy plussz ahhoz hogy eltartottak es hogy kaptam heti 15ezret a szuleimtol. A fizetesemhez meg szinte hozza sem nyultam csak neha mikor vmi dragabbat vettem, amugy meg a bankban van. Szóval erről ennyit.
A másik dolog meg szerintetek az gáz, hogy olyanhoz akarok hozzámenniakivel nem èlek együtt. Ez is az apám végett van, mivelhogy ő azt mondta, amíg ők fizetik a tanulmányaimat és amíg nem vagyok ferjnel, addig nem koltozhetek sehova. Masik dolog, hogy már szinte minden cuccom a páromnál van es otthon csak a minimumot tartózkodom. Inkább csak a testvéreimmel vagyok akkor is mert apam vagy dolgozik vagy ha otthon van, ul a gep elott es nem is figyel arra amit mondok(pedigolyankor nem dolgozik) anyam meg vagy arra panaszkodik hogy a takaritononk mar megint nem csinalta meg ezt.meg azt meg amazt es hogy az ocsem aki ausztraliaban tanul jelenleg mar 3 napja nrm irt neki..de hogy en hogy vagyok, miujsag velem, azt nem kerdezik.. csak a.legfiatalabb ocsemmel tudok rendesen beszelni, es ha otthon vagyok, vagy hazamegyek, akkor azt inkabb miatta mint a szuleim miatt
Az hogy nem tudtam hogy kell polgari eskuvo is, az azert van,mert sokaig nem magyarorszagon eltunk es mikor legutljara voltam eskuvoben, ott csak templomi volt, azert gondoltam. Es igen, hivatalosan el vannak ismerve mint ferj es feleseg, gyerekuk is van es minden a legnagyobb rendben. Ezert gondoltam, de ezert elnezest kerek..
Várjatok még az esküvővel, bár ezen kérdésre adott 2011-es válaszod alapján már jó ideje tervezitek. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
Lol, igazi gyöngyszemeket találtam a neved alatt!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__53..
Ami viszont fura, hogy 2 év alatt 6-ot öregedtél. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__27..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__29..
"Az hogy nem tudtam hogy kell polgari eskuvo is, az azert van,mert sokaig nem magyarorszagon eltunk es mikor legutljara voltam eskuvoben, ott csak templomi volt, azert gondoltam. Es igen, hivatalosan el vannak ismerve mint ferj es feleseg, gyerekuk is van es minden a legnagyobb rendben. Ezert gondoltam, de ezert elnezest kerek.."
Talán előbb tartották a polgárit, amin ti nem voltatok ott. Magyarországon, mióta te élsz (akár 24 éves vagy, akár 18+2) biztosan nem fogadták el jogilag a templomit sem az ismerősödéknél, sem sehol. Egyházat bárki alapíthat, és eskethet, attól még az egy nem hivatalos dolog, hiába van szó a keresztény egyházról.
"ha jól vagyok ertesülve akkor templomi esküvő mellé már nem kell polgári is, hogy el legyen hivatalosan ismeve."
Nagyon rosszul vagy értesülve! Fordítva van: csak a polgári az igazi, államilag elismert, házassági jogviszonyt keletkeztető aktus.
,,Ez is az apám végett van, mivelhogy ő azt mondta, amíg ők fizetik a tanulmányaimat és amíg nem vagyok ferjnel, addig nem koltozhetek sehova."
Nem azt irtad elotte, hogy 24 eves vagy, es van onallo kereseted is? Tudtommal, ha elmultal 18 eves, akkor jogilag mar felnottnek szamitasz... En ennyi idosen mar reg kulon eltem. Az pedig biztos, hogy ha a tanulmanyaim fizeteset ahhoz kotottek volna, hogy otthon lakjak, vagy bele akartak volna szolni az eletembe cserebe, akkor biztos nem hagyom nekik, hogy tovabb fizessek. Te adod apukadnak a beleszolasi jogot azzal, hogy hagyod. Nem ugy tunik, mintha felnottkent kezelne. A felnottseg azt is jelenti, hogy levalsz a szuleidrol, es kepes vagy merlegeles uran egyedul felelosen donteni a sajat dolgaidban akkor is, ha ok nem ertenek vele egyet (es akkor is, ha igen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!