Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fehérneműd volt/lesz a menyasszonyi ruha alatt? Triumphban gondolkozom, de sokallom nagyon az árát. Ugyanakkor meg ez a nagy napom.
Szerintem ne vegyél új melltartót és bugyit. A bugyival bármi baj lehet, bevághat vagy ilyesmi. Gondolom, nem ötéves bugyikat hordasz, így szerintem valami kényelmeset vegyél, tudod azt a "jaj, de szeretem ezt" típust.
Melltartóból biztos, hogy nem vennék újat az esküvőre, hiszen az neccesebb téma, az ember sosem tudhatja, az lesz-e a legjobb választása végül. Bár melltartód nem biztos, hogy lesz esküvői ruha alatt. Csak tippeltem.
ennyi maflát... lepontozzátok azt, aki a kényelmet részesíti előnyben, nem a majomkodást, hogy lám, még a bugyim is 30ezer volt?
Mi a fene értelme van??? Kínai melltartós, igazad van, rázzák csak a rongoyt, te meg jól érezted magad kényelmes cuccban :)
A kínai melltartós vagyok:
No, nekem a varrónő azt mondta direkt, hogy vegyek egy egyszerűt, és nyugodtan lehet olcsó kínai is, mert utána úgyse használhatom (belevarrták a ruhába belülről erősítésként). De ha nem így lett volna, akkor se vettem volna nagyon drágát. Nagy nap ide vagy oda. Sőt, milliókat sem költöttem esküvőre. És lám, több éve mégis boldog házas vagyok.
Lehet lepontozni!
nem értem azt, aki írta, hogy 150fős esküvőre nem sajnálják, pedig a felét nem is ismerik. Most ha belegondolsz, akkor ez kb 65-70 ember egyik félről, másik félről, ennyi bőven lehet a tágabb családi kör, akikkel az ember tartja a kapcsolatot, +10-20 barát, akik szintén közeli kapcsolatban vannak a párral. Bocs, nem ez volt a kérdés, de úgy utálom ezt a "felét se ismeri" hozzáállást...
Kérdésre:
Nekem egy kék bugyim volt, meg kínais, de jól tartó melltartóm.
utolsó, nem a kínai-nem kínai a választék. De nézd meg a kérdezőt, drága a triumph, de azt venne... márkában gondolkozik és pénzben a kényelem és a szépség helyett...
Mi az, hogy triumph-ban gondolkodik? Miért, nem lenne egyszerűbb simán elmenni, venni egy szépet, megfelelőt, kényelmeset, még ha az nem is nagy márka? De t. kell, mert mégiscsak esküvő? Nem értem én ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!