Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehetne költséghatékonyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne költséghatékonyan megoldani a násznépnek?

Figyelt kérdés
Páromék 40 km-re laknak tőlünk, és felénk úgy szokás, hogy eljön a násznéppel a lányos házhoz és kikér. Viszont a lagzit az ő településük melletti kastélyban szeretnénk tartani, és így elég nagy lenne a táv a násznépnek. Hogy lehetne ezt orvosolni? Gondoltam amerikai stílusra, hogy a templomnál találkozunk, de az nem az igazi magyaros :)
2014. máj. 15. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Béreljetek buszt.
2014. máj. 15. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor voltam hasonló esküvőn, itt az esküvő és a lakodalom között 30 km volt. Kocsival volt a menet.
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked nincs rokonod a párod településén?

Esetleg neki olyan rokona, akihez odamehetnél Te, és a Te rokonságod?

4/10 anonim ***** válasza:
100%
A násznépnek van kocsija, majd jönnek-mennek.
2014. máj. 15. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az 1 autóra jutó benzinköltség kb. 2500 Ft lenne, ez nem tűnik túl soknak.
2014. máj. 15. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Amikor ilyenen voltam, előre szóltak, hogy mi hol lesz. Így akinek nincs autója, azt beszervezték az üres helyekre. Persze ha túl sok, akkor kisbusz bérlés.
2014. máj. 15. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Én azt a szép napot nem tenném tönkre sem a párnak sem a násznépnek utazgatással. Helyben kérném ki a menyasszonyt.Nagyon romantikus lenne például ha a kastély erkélyről kérnének ki. Vagy a kastélyon belül más "mesebeli" megoldást lehetne keresni gyönyörű zenékkel.
2014. máj. 15. 13:29
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj, mivel együtt éltek (gondolom, hiszen házasodtok), ezért nem biztos, hogy a szülői házból kell kikérnie, hiszen nem apád ad oda neki, hogy most már vele élj.:)

Nagyon jó a kastélyos ötlet, bár előbb tudtam volna.:) Voltam egyszer egy ilyen esküvőn, ott rendes buszt (nem kisbuszt) béreltek a násznépnek, kocsikat letették az egyik faluban, ahol volt a polgári, majd átmentek a másik faluba a buszokkal. Kivéve a párt, meg a szüleiket, ők rendes autóval mentek.

2014. máj. 15. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:

7es, úgy érzem, nem igen érted a kikérő lényegét...

kérdező, ez nem nagy táv, lesz, aki a kikérőre nem is megy el, kisgyerekkel, terhesen stb., mert nem fogják tudni végigállni. Nem kell mindent megoldanod, ne parázd túl :)

2014. máj. 15. 18:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkink! Hasznosak voltak, átrágtuk még egyszer a párommal, végülis marad így, aki nem szeretne ennyit kocsikázni az ő családjából, addig maradhatnak náluk :)
2014. máj. 16. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!