Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet negatív élményű esküvőt feldolgozni?
Szia! Gondolj arra, hogy mit számít ez 5 év múlva? :)
Vagy hogy a boldogságotokhoz képest? :) Egészség legyen, legyetek boldogak, aztán ameddig ezek megvannak mindez másodlagos...
HA vigasztal, akkor elmondom Neked, hogy én voltam egy olyan esküvőn, ahol a zenész úgy berúgott (már ittasan érkezett), hogy először félrebeszélt(akarom mondani félre énekelt) (a legelső szám: "Csaltál már és csaltak biztosan..."-hát köszi indító számnak ezt az esküvőmön...) aztán egy számot sem tudott befejezni végig...a végkifejlett az lett, hogy amikor tálalták a levest, a zenész úgy leesett (kidőlt) a szinpadról, hogy minden zenei kellék (szintetizátortól a dobig) összetörött...a teteibe kiabált...kötekedett mindenkivel...3 órát nem volt zene, aztán orvosolták a problémát...
Amilyen rosszul indult olyan jó lesz, meglátod:)
Bocsi ha untatott a sztori csak megnyugtatni akartalak:)
2o-L
A "válóperes" válaszónónak üzenek -elég rosszindulatú és modortalan vagy!!!!Azért,mert neked nem sikerült a házasságod...
Az uccsó válaszolónak, meg NAGYON KÖSZI,hogy leírtad,egyátalán nem untattál!!!!
A 2o_l vagyok
Nem értem miért kell oltogatni szegény kérdezőt...Szerintem minden normális ember egy olyan esküvőről álmodozik, ahol boldog, kiegyensúlyozott, nincsenek problémák...minden sínen van.
Ez neki nem jött össze és természetes, hogy rosszul érzi magát...képzelem, hogy az a pár akinek az esküvőjén voltam, hogy érezte magát...Én tuti el is sírtam volna magam a menyasszony helyében...Hónapok múlva még a buszon is mindenki azt beszélte, hogy milyen volt az esküvő.
És biztos, hogy nekik sem ez a legnagyobb gondjuk, de azért ők sem erre számítottak akkoriban.
ugyanúgy ahogy a Kérdező sem erre számított. Biztos, hogy Neki is vannak ennél nagyobb gondjai, de én elhiszem, hogy ez nem esett jól a szívének-lelkének. hiszen biztosan nagyon várta ezt a napot, és szerette volna ha gördülékenyebben megy...
Az én sztorimhoz visszakanyarodva én tuti nem bírtam volna ki hecc nélkül azt az esküvőt. Még nekem is rossz élményeim voltak, olyan szinten, hogy kellemetlen volt...valószínűleg ma már csak nevetnek a dolgon, de akkor biztos nem volt jó...
A kérdező is így van...Biztos, hogy elfelejti pár éven belül, de a tüske megmarad:(
Kérdező, sok boldogságot és kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb csalódása:) De tényleg:)
Ne is gondolj erre, az a lényeg, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyetek.
Rosszindulatúak! NEm kell ám ide írni ha valami nem tetszik :)
2o-L
Szia Uccsó válaszoló!
Köszi,köszi,és mégegyszer köszi!!!Tudod elég nehéz volt mindent egyedül megszerveznem,a nővérem segített kicsit,főleg,hogy 1 éves a kisfiunk,ami csodálatos de nincs "olyan" rokon akire rá lehetett volna bízni,amíg intézkedünk.Hát,igen engem is a sírógörcs kerülgetett,de összeszedtem magam,elvégre nem akartam,hogy a műszempillám lejöjjön :-)A szertartást felvettük és,arra fogok emlékezni.Bármikor,bármennyit megnézhetem.Szóval nagyon rendes vagy,hogy ilyeneket írtál.Véletlenül nem Dunakeszi környékén laksz?
Nem:( Sőt nem is Magyarországon élek, sajnos...
Egyébként nagyon szívesen a válaszomat. Valahogy átérzem amit írtál. Mert ott akkor nagyon sajnáltam a menyasszonyt...
Tényleg minden szépet kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!