Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tesóm nem hívott meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesóm nem hívott meg az esküvőjére? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Ország másik részén laknak, állítólag szűk család lesz jelen..ő volt az én esküvői tanúm, a gyerekem keresztapja..de mégse hívott el, nem vagyunk olyan hú de közeli viszonyban de én mindig úgy gondoltam a család az család és ez most egy kicsit rosszul esik azt hiszem mostmár soha nem akarom látni többet, ilyen húzás után ti mit tennétek?

2017. júl. 2. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Nyugi engem hívott, de el sem mentem.
2017. júl. 2. 22:40
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez nagyon csúnya húzás tőle szerintem. Még hogy csak a szűk család.. Szerintem a testvér is hozzá tartozik a szűk családi körhöz. Én felhívnám, és megkérdezném, h komolyan gondolja-e, h ne menjek el az esküvőjére.. Vagy h mégis mi az oka ennek a döntésnek.. Szerintem jobb tisztázni, h mi van emögött.
2017. júl. 2. 22:40
 3/13 A kérdező kommentje:
Én tudom a barátnője nem szeret engem (én se őt) viszont soha nem mutattam ki még akkor is megpróbáltam normális lenni vele amikor legszivesebben már orrba nyomtam volna - tesóm meg egy papucs az van amit a csaj mond. .
2017. júl. 2. 22:48
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
engem meghívott, de nem mentem el, mert szívből utálom a sógoromat.
2017. júl. 2. 23:11
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Én biztos felhívnám, megkérdezném miért. Veszítenivalód nincs, és legalább tisztán fogsz látni.
2017. júl. 2. 23:26
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Akkor valszeg békefenntartó szerepe volt, de ez azért akkor is gáz, tekintve, hogy nem renitenskedtél soha :/. Kb akkor találkoznak a vőlegény/menyasszonnyal mikor gratulálnak személyesen, aztán, ha nem komálják egymást lazán el lehet vegyülni. Ezért nem értem a dolgot.

30/f

2017. júl. 2. 23:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, gondoltam hogy írok neki de annyira megbantott hogy azt se tudom mit mondjak neki, csak kínos hallgatás lenne..ha neki ennyit jelentek akkor ez van..de itt a vége én már nem fogok jopofizni és azt hiszem találkozni se szeretnék vele többet , gyerekes dolog megsértődni de ilyet tenni pedig én mindig figyeltem hogy bevonjam az életünkbe, így aztán rohadtul fáj hogy a csaj dirigál a tesóm meg nem áll ki egy kicsit se értem. .
2017. júl. 2. 23:35
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ez lenne az utolsó csepp a pohárban. Ezek után én sem keresném többet. Ha esetleg nem jól alakulna a házasságuk és bocsánatot kérne, nyitja felém akkor azt hiszem mrgbocsátanék. De így nem erőltetném a dolgot.
2017. júl. 3. 09:00
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Én nem hívnám fel ezek után. Nem akarnám, hogy azt higgye, meg akarom magam hívatni. De nagyon rosszul esne, és ezek után én sem találkoznék vele konkrétan. Ha összefutnánk, akkor sem ugranék a nyakába.
2017. júl. 3. 09:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom nem hívom fel mert nem akarom meghivatni magam, kíváncsi vagyok ki lesz a tanúja gondolom egy haver..en akkor se bánom hogy ő volt a tanúm, és a gyerek keresztapja legalább az én szememben testvér volt. Gondolom egyszer majd leesik neki mit veszített vagy nem ..lehet soha nem fogja bánni akkor is ez őt jellemi mennyire szánalmas.
2017. júl. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!