Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hugom nem hívott meg az esküvőjére! Ez gáz? Többi lennt!
Annyira nem egyszerű a dolog,mert nem magyaroszágon lesz neki hanem amerikában.Igaz én nem vagyok eleresztve pénzügyileg szóval nem vehetném meg a repjegyet.Anyámat hívta meg egyedül de az övét kifizette.Azért nem élnek rosszl mert ő is jól keres és a párja is,de nyílván nem várhatom el hogy az enyémet is fizesse,de azért rosszul esik a dolog és nem tudom eldönteni hogy a pénz miatt nem hívott meg vajon,vagy azért mert nem akart..
Nem lesz nagy esküvő és nem terveznek nagy banzájt de nem tudom kicsit furán érzem magam emiatt és nem tudom hova tenni a dolgot.
ma 20:39
De nem vagyunk haragban éppen ez az!Jó voltak viták de annyira nem hogy ne beszéljünk egymással.Szóval nem tökéletes a kapcsolatunk,de nem is rossz,szóval nem tudom mire vélni..
ma 20:46
Hát azért egy eskövőre illik meghívni valakit és közölni vele hogy figyelj tesóm megkérték a kezemet legalább ennyi,de ne haragudj tudom hogy nincs pénzed így neked nem muszáj eljönnöd.Mondjuk így...én biztos hogy felajánlanám fordított esetben hogy megveszem a jegyet neki.
ma 20:53
A párja az átlag fízetés felett keres jóval és tesom sem minimál bérért gürizik,annyitz keresnek hogy az ottani viszonylatban is jól élnek!Mosdt összeget nem mondok de az ottani árakhoz márten is jó a tesom keresete annyira hogy a fele megmarad neki és 1 év alatt vett egy vadi zsír kocsit!Akkor abból kizsámolhaotd kb mennyit kereshet...ja és mellette még élt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!