Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A hugom nem hívott meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hugom nem hívott meg az esküvőjére! Ez gáz? Többi lennt!

Figyelt kérdés

Annyira nem egyszerű a dolog,mert nem magyaroszágon lesz neki hanem amerikában.Igaz én nem vagyok eleresztve pénzügyileg szóval nem vehetném meg a repjegyet.Anyámat hívta meg egyedül de az övét kifizette.Azért nem élnek rosszl mert ő is jól keres és a párja is,de nyílván nem várhatom el hogy az enyémet is fizesse,de azért rosszul esik a dolog és nem tudom eldönteni hogy a pénz miatt nem hívott meg vajon,vagy azért mert nem akart..

Nem lesz nagy esküvő és nem terveznek nagy banzájt de nem tudom kicsit furán érzem magam emiatt és nem tudom hova tenni a dolgot.

2012. szept. 28. 20:29
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
97%
Én azért megkérdezném tőle, hogy én nem lettem meghívva. Nem akarnak nagy banzájt, de a szűk családhoz te is hozzátartozol. Én meghívnám a testvéremet, még akkor is, ha haragban lennénk.
2012. szept. 28. 20:39
 2/43 A kérdező kommentje:

ma 20:39

De nem vagyunk haragban éppen ez az!Jó voltak viták de annyira nem hogy ne beszéljünk egymással.Szóval nem tökéletes a kapcsolatunk,de nem is rossz,szóval nem tudom mire vélni..

2012. szept. 28. 20:41
 3/43 anonim ***** válasza:
85%
Akkor biztos azért nem hívott, mert tudja, hogy nem tudod kifizetni a jegyet, de tényleg nem jó, hogy nem beszéltete róla. :(
2012. szept. 28. 20:43
 4/43 A kérdező kommentje:
Nem is mondta nekem hogy esküvő lesz.Anyámtől tudtam meg,nyílván nem várhatom hogy kifíízessék nekem,de simán megtehetné mert ő sem keres rosszul a párjárl meg ne is beszéljünk..
2012. szept. 28. 20:45
 5/43 A kérdező kommentje:
Csak fordított esetben én biztos meghívnám a testvéremet ha nem lenne pénze,szóval nekem ezért fura ez így..
2012. szept. 28. 20:46
 6/43 anonim ***** válasza:
90%
hát ez tényleg gáz...vagy talán automatikusnak veszi hogy elmész hívás nélkül is?azért én tennék egy szarkasztikus "köszi hogy meghívtál" kijelentést
2012. szept. 28. 20:46
 7/43 A kérdező kommentje:

ma 20:46

Hát azért egy eskövőre illik meghívni valakit és közölni vele hogy figyelj tesóm megkérték a kezemet legalább ennyi,de ne haragudj tudom hogy nincs pénzed így neked nem muszáj eljönnöd.Mondjuk így...én biztos hogy felajánlanám fordított esetben hogy megveszem a jegyet neki.

2012. szept. 28. 20:52
 8/43 anonim ***** válasza:
61%
Az azért egyáltalán nem biztos, hogy attól, hogy midnkettek dolgoznak, ki tudnának fizetni két oda-vissza repülöjegyet, meg még az ottlételeteket is. Ugyanis a két kereset még nem feltétlen jelent sok pénzt, legalább is az ottani viszonyokhoz képest. AMi MO-on rengetegnek tünik, az ott sokkal kevesebb, mert ott a kiadások is magasabbak.
2012. szept. 28. 20:53
 9/43 A kérdező kommentje:

ma 20:53

A párja az átlag fízetés felett keres jóval és tesom sem minimál bérért gürizik,annyitz keresnek hogy az ottani viszonylatban is jól élnek!Mosdt összeget nem mondok de az ottani árakhoz márten is jó a tesom keresete annyira hogy a fele megmarad neki és 1 év alatt vett egy vadi zsír kocsit!Akkor abból kizsámolhaotd kb mennyit kereshet...ja és mellette még élt is!

2012. szept. 28. 20:57
 10/43 A kérdező kommentje:
A kocsit nem a párja vette neki a félreértések elkerülése végett.Azt ő gyűjtötte össze rá össze 1 év alatt és mellette fízette a dolgait ugyan úgy és a párjától soha nem kért.Szóval akkor ki lehet számolni...
2012. szept. 28. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!