Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék még? Már nem birom sokáig bövebben lent
A férjemmel 8 éve vagyunk eggyütt ebböl 6 éve házasok.
Van 2 kislányunk és a fiunk nyáron érkezik
(nagyon bonyolult a dolog de megpróbálom a lényeget leirni)
a ház amiben élünk nagyon rossz állapotban van, és a férjem nem képes semmit csinálni hiába könyörgök neki
már mondtam neki h álljunk neki eggyűtt de mivel veszélyeztetett terhes vok egyedűl nem tudok hozzáfogni sajnos
a multkor volt egy vihar és egy részen levitte a cserepet, és nem képes megjavitani ( megjegyzem tetöfedö) am iszik is eleget nem kötekedös és nem bántana soha de néha olyankor nagyon csúnyán beszél velem am a gyerekeket imádja.
Szegények vagyunk de a gyerekeknek meg van mindenük és a felújitáshoz is vettem már egy két dolgot de nem érdekli nem csinál semmit azon kivűl h elmegy doigozni .
Am anyós após mindig azt vágja a fejemhez h miért nem tudom megnevelni mert nekem kéne de ö megmondta h hiába beszél neki akárki ö azt csinál amit akar.
Viszont tudom h szeret minket és nem tudom elhagyni. A másik h nagyon félek attól h anyósék el akarnák venni a gyerekeimet tölem. Nem tudom mit tegyek
Istenem, de buta emberek vannak.
Attól még, hogy állítólag "imádja" a gyerekeit, szerinted jót tesz nekik, hogy azt látják, ahogy az iszákos apjuk folyamatosan alázza az anyjukat? Te megérdemled a sorsod, de minek szaporodtatok? A hüvelykúp meg nem használ semmit, de erre előbb is rájöhettél volna... férjed legközelebb húzzon gumit a f*rkára, kérlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!