Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjeteknek van idegesitö és költséges hobbija?
Zenél.. Elektronikus zene..
A hobbi nem idegesít, szeretem, hgy alkot, ( kivéve, ha kb 1 közös szabadnapunk van, akkor azt is azzal töltené, szerencsére ezt ő is megérti, plusz rájöt, hogy másnap már sajnálja,mhogy nem elem csinat programot, így erről pár éve leszokott)
Egy dologbidegesít ezzel kapcsolatban egyébként, az,mhogy drága, ami még önmagában nem lenne baj, viszont álandóan venni kell valamit..
Én megkérdezem,nhogy tényleg szükséges ez?
Igen?
És fogod használni? Igen..
Nah jah,, használja 3 hétig, és rájön, hogy neki tagabb funkciójú xar kel, ez mégsem jó..
Aztan jön a magyarázkodas, hogy ezt eladj és más kell, emrt az már 100%, hgy hiper-szuper lesz..
Eladja, bukunk rajta, aztán vesz mást..
Ezeket az eszközöket 50-100e ért veszi évente többet...
Emelett van egy másik hobbija, a fotózás...ami ha valaki jártas benne, akkor tudja milyen költseges...igazáből ez nem idegesít, pedig sokat költött rá egy időben, ma már jórészt megvan az ami hobbi és fel profi szinten kell( állványok, objektívek, gépház, szűrőszettek, derítők...táskák hozzá,...stb)
Ez csak azért volt rossz, mert amkor egyszerre kellett neki minden a zenéléshez....
Ez valahoo, tény, hogy irigység is, mert a nekem kell valami, akkor meg ezek miatt inkább lemondok, mert annyi pénzt amit összesenköltenenk úgy szórakozásra már sajnálnék...így én
5# :D
Mintha mi lennénk!!:D csak az én uram 600 literessel küzd, ő is olyan dolgokat vesz bele, amikről sosem hallottam még:D a shopping nekem is mániám:))
Kedves 10#, megértelek! Én sem bírbám elviselni!!
5#-ös! Milyen halaitok vannak? Mi discushalakat kapunk, eddig Scalari-párok voltak, csak nem szeretik egymást:( ugyhogy eladtuk.
én exemnek a horgászat volt a hobbija
anyailag annyit nem áldozott bele h gáz legyen, de egy egy haveri horgászatot végigvedeltek a haverjaival akiket utáltam
Férjem kondizik, de nem az a 'lejárok a terembe oszt jónapot', versenyekre jár, szinte mindig csak csirkemellet eszik, ami azért elég költséges. Nem beszélve a fehérjéről, kreatinról, vitaminról, stb, stb...
Nem idegesítő, olyan nagyon, de azért elég költséges, plusz rossz is, hogy munka után egyből terem, én csak utána jövök általában :(
VAN, nagyon drága és eszméletlen időigényes.
Lótenyésztés és versenyzés fogatban :D
Otthon 20 ló, amit azért gondozni kell, egy egy verseny 4-5 nap, és versenyenként kb 200ezres költségvetéssel :D
Cserébe én meg kutyázok ...:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!