Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti férjeteknek van idegesitö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti férjeteknek van idegesitö és költséges hobbija?

Figyelt kérdés
Vàlt màr el valaki miatta?

2014. máj. 14. 23:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem,de volt olyan gyerekkori férfi ismerősöm,aki tőlem kért tanácsot,h a mániákus költséges örömlányokhoz járását tőlem kérdezte mivel leplezze.Aztán pilóta tanulást vagy mit talált ki...

Nekem hirtelen ez jut az eszembe,azért nézz utána.

2014. máj. 14. 23:22
 2/31 anonim ***** válasza:
25%

Miért fáj neked?

Irigy vagy egy tárgyra, vagy nem engedhetetitek meg?

2014. máj. 14. 23:24
 3/31 A kérdező kommentje:

2#

Nem rolam van szo. Egy koràbbi kérdést olvastam, az ihlette az enyémet.

Az én pàrom akvàriumot épit éppen, maceràs, de gyönyörü lesz:)

2014. máj. 14. 23:31
 4/31 anonim ***** válasza:
Az egyik férfi ismerősöm rallyzik, elég jól megy a vállalkozása, de már hitelt is vett fel a házukra.... bár szerintem ez nem hobbi nála.
2014. máj. 14. 23:42
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem akvárium "bu-zi". Nemrég készült el a 400 L-es álomcsoda. Ahhoz vásárolt elég sok mindent, minden bevizsgált és minöségi termék. Az aljazattól kezdve, a növényeken át, a szén-dioxid palackig .

Néha az agyamra megy vele, de nem vészes. A költségekbe meg belefér. Ö is tolerálja az én shopping örületemet. :D

2014. máj. 15. 00:33
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Akvárium?Azt szemmel tudod tartani.És az akváriumok szépek is:)
2014. máj. 15. 00:37
 7/31 anonim ***** válasza:
24%

én egy férj vagyok, költséges hobbim van, de csak úgy izgat a dolog, ha anyagilag pozitívan tudok kiszállni belőle.

Ha már bukok valamin, kezdem megutálni.

De így sem túl jó, mert néha kevés idő marad kettőnkre.

Valahogy már inkább csak a pénztermelés érdekel, mint hobbi.

2014. máj. 15. 04:14
 8/31 anonim ***** válasza:
Nem, nincs neki. :-)
2014. máj. 15. 06:12
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

még nem a férjem, de azért válaszolok.

idegesítő hobbija a kockulás, de azt hálistennek egyre kevesebbet végzi. költséges pedig a mixerkedés (folyamatosan újabb és újabb nem olcsó alapanyagok beszerzése), valamint a gitározás. ez utóbbi is elég költséges, minden évben vagy vesz egy újat vagy valami hiperszuper eszközt hozzá.

nem, nem hagynám ott miatta :) ő is elviseli, hogy a nap 90%-ában énekelek, meg hogy néha elkap a vásárolhatnék.

2014. máj. 15. 06:18
 10/31 anonim ***** válasza:
81%
Az én vőlegényemnek egyetlen költséges és persze roppant idegesítő hobbija az, hogy pénzelje az exnejét. (Luxusnyaralás, új bútor, stb.) Még nem szakítottunk, de hamarosan el fog jönni az a szép nap, amikor úgy vágom ki miatta, hogy csak úgy nyekken.
2014. máj. 15. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!