Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjeteknek van idegesitö és költséges hobbija?
Nekem nem,de volt olyan gyerekkori férfi ismerősöm,aki tőlem kért tanácsot,h a mániákus költséges örömlányokhoz járását tőlem kérdezte mivel leplezze.Aztán pilóta tanulást vagy mit talált ki...
Nekem hirtelen ez jut az eszembe,azért nézz utána.
Miért fáj neked?
Irigy vagy egy tárgyra, vagy nem engedhetetitek meg?
2#
Nem rolam van szo. Egy koràbbi kérdést olvastam, az ihlette az enyémet.
Az én pàrom akvàriumot épit éppen, maceràs, de gyönyörü lesz:)
Az én férjem akvárium "bu-zi". Nemrég készült el a 400 L-es álomcsoda. Ahhoz vásárolt elég sok mindent, minden bevizsgált és minöségi termék. Az aljazattól kezdve, a növényeken át, a szén-dioxid palackig .
Néha az agyamra megy vele, de nem vészes. A költségekbe meg belefér. Ö is tolerálja az én shopping örületemet. :D
én egy férj vagyok, költséges hobbim van, de csak úgy izgat a dolog, ha anyagilag pozitívan tudok kiszállni belőle.
Ha már bukok valamin, kezdem megutálni.
De így sem túl jó, mert néha kevés idő marad kettőnkre.
Valahogy már inkább csak a pénztermelés érdekel, mint hobbi.
még nem a férjem, de azért válaszolok.
idegesítő hobbija a kockulás, de azt hálistennek egyre kevesebbet végzi. költséges pedig a mixerkedés (folyamatosan újabb és újabb nem olcsó alapanyagok beszerzése), valamint a gitározás. ez utóbbi is elég költséges, minden évben vagy vesz egy újat vagy valami hiperszuper eszközt hozzá.
nem, nem hagynám ott miatta :) ő is elviseli, hogy a nap 90%-ában énekelek, meg hogy néha elkap a vásárolhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!