Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi vagyok én? Feleség, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyok én? Feleség, vagy lakótárs?

Figyelt kérdés
5 éves házasok vagyunk a férjemmel. Neki 3 felnőtt gyermeke van nekem 1 . Külföldön élünk . Az anyagi dolgainkat felesben fizetjük , es mindenki gondoskodik a gyerekekről ahogyan gondolja. A férjem gyerekei 31-30-23 évesek. Az én fiam 21 éves es tanul. Természetesen segítem . A férjem 30 éves fia ki akar jönni hozzánk - természetesen segíteni kell neki , de kinek? Nekem is , vagy csak a férjemnek. Rentet fizetünk ami nem kevés , és most ebbe a közös otthonba érkezik egy 30 éves gyerek akiről a férjem úgy gondolja kötelessége segíteni mert a gyereke ! Én feleség vagyok aki mindenért fizet , mindennek a felét, sőt a kocsimat én fizetem egyedül. A gyerekemnek a saját pénzem ből küldöm a pénzt! Esetleg mi is vagyok én? Feleség , vagy lakótárs??Alapvető dolgaink a közösek .Ennivaló, rezsi stb. Amikor valahova megyünk akkor a férjem fizet , bár nem nagyon járunk sehova ill igen , de nem kell fizetni , beach ,parkok stb. Sokat dolgozunk.

2014. máj. 15. 00:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Én a leírtak alapján nem fizetnék a helyedben.Ráadásul 30 éves.Hol tartottak el már engem 30 évesen azért ne röhögtessenek már,hogy 30 évesen valaki a kicsi gyerekem.
2014. máj. 15. 00:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nehezen érthető a kérdés. Voltaképpen mi a baj? Te a saját gyerekeit tamogatod, ő pedig a sajatjait.
2014. máj. 15. 00:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezentúl a lakással kapcsolatos költségek kétharmadát kéne fizetnie a férjednek (bérleti díj + rezsi), míg neked az egyharmadát.

Aztán hogy ő hogyan állapodik meg a gyerekkel, hogy vissza kell-e fizetnie valaha a ráköltött összeget vagy sem, az már az ő dolga.

2014. máj. 15. 01:05
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Munkát segíthetsz neki találni, de mást nem kell szerintem :)
2014. máj. 15. 01:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És még annyit , hogy azt mondta a férjem , hogy persze , hogy idejön hozzánk , hova menne , mert akkor neki ( mármint a férjemnek ) kellene pluszban fizetnie szobát a fiának es az neki 5-600$ lenne! Ezek után már nem kérdeztem többet . :))
2014. máj. 15. 01:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Így is többet kell fizetnie a férjednek ezután, nem lakhattok továbbra is fele-fele alapon ott.

A te segítséged a fiú irányában az, hogy elviseled ezt a valószínűleg csak átmeneti helyzetet.

2014. máj. 15. 03:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy konkrétan a feltett kérdésedre válaszoljak: a leírás alapján ez inkább egy gazdasági rendszer, mint házasság. Olyan, mintha azért laknátok együtt, amiért az egyetemisták is, hogy olcsóbb legyen az élet, de egyébként sok közötök nincs egymáshoz. Ilyen körülmények között tuti nem fizetnék felesben semmit ezután, se lakbért, se kaját, se rezsit, fizessen a férjed 2/3-ot, ha támogatni akarja a gyerekét.
2014. máj. 15. 05:51
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Ezzel a gondolkodással meg életszemlélettel lakótárs vagy, semmi több. Nekem nagyon érdekes, őszintén szólva undorító ez a felfogás, ahogy te viszonyulsz a férjed gyerekéhez, meg ehhez a helyzethez. Persze, hogy támogatja a gyerekét, azt írod, hogy te is ezt teszed. Nyilván meg kell beszélni, hogy hogy legyen a továbbiakban, de ez ami köztetek van csak egy gazdasági kapcsolat, ahogy az előttem lévő válaszoló is írta.
2014. máj. 15. 06:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Pontosan igy van , mar régóta tudom es érzem is igy ahogyan a kedves 7. Válaszadó írta ! Igy van ez egy gazdasági közösség . A szomorú az , hogy én feleségnek jöttem ! A többivel menetközben szembesültem ! Mindegy amint tehetem , mert tehetem változtatni fogok rajta ! Köszönöm aki válaszolt!
2014. máj. 15. 06:58
 10/16 A kérdező kommentje:
Kedves 8. Hidd el nekem meg van rá az okom . Hosszú 5 ev van mögöttem . A lényeg persze nem ez , es nem is adtam ki magamból mindent ami alapján igy gondold! Mindenesetre azt gondolom , hogy gond ha a ferfi a felesége elé helyezi a felnőtt gyermekeit!
2014. máj. 15. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!