Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?
Két éve elvált, mi másfél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elején szóba került valahogy, hogy mennyi gyerektartást fizet a volt nejének. Nem én kérdeztem rá, csak valahogy előjött a téma. Akkor azt mondta, hogy havi 40ezret. Tisztán emlékszem rá, mert még sajnáltam is az exfeleségét, hogy gyerektartással együtt kb 160ezerből kell kijönnie.
Azután ma, amikor a papírok között kerestem a vízóra gyári számát (mert az óráról nagyon lekopott, nehéz elolvasni), a kezembe akadtak a válási papírok. Azokon pedig feketén-fehéren az szerepel, hogy a párom nem havi 40, hanem havi 100ezer gyerektartást fizet a lánya (vagyis egy gyerek) után, és ez nem a bíróság által megállapított összeg, hanem ő vállalta önként.
Szerintem ez irreálisan sok, de ez legyen az ő dolga, az anyagi oldala nem fáj a történetnek. Az már annál inkább, hogy nem volt őszinte velem. Amikor ő említette ezt a 40ezres gyerektartást, az még a kapcsolatunk elején volt, nem éltünk együtt, nem voltunk közös kasszán. Mégis mi oka volt rá, hogy hazudjon? Nagyon rosszul esik ez az egész.
És most megrendült a bizalmam, ezek után honnan tudjam, hogy más dolgokban őszinte volt-e velem? Ti mit tennétek?Nekem már a szakítás is megfordult a fejemben. Nálam nagyon nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság.
56-os..
Miért csak provokálni akarsz?
Semmit nem teszel hozzá érdemben a válaszaiddal..
Remelem majd téged is jól átvágnak..és majd termeszetes lesz, hogy fizetsz... Vagy az exed a fél fizuját az exnőjé költi ( és nem a gyerekére)
Kíváncsi volnék, hogy akkor mit szólnál, vagy mi volna a véleményed..
Más f..kával könnyű csalánt verni..
Amúgy én is megmutatnám ezt a kérdést..és kíváncsi lennék a véleményére..
Kívancsi volnék, hogy miért gondolja azt, hogy az exnejének ez jár...
Ha értelmes erveket tudna felhozni, akkor még talán el tudnám fogadni...
Viszont azokat sem ertem, akik szerint nincs köze,nhozzá a kérdezőnek..
Pedig van, vagyonközösségben élnek..mindenki hangoztatja, hogy a házassag nem kell, hoszen ugyanúgy lehet élni, közben itt az ellentmondás..
Együtt élnek, közös célokkal, igenis köze van ahhoz, hogy az elettársa mire költ...nem szabhatja meg, de köze van hozzá, plusz egy kapcsolatba beletartoznak ezek a témak megbeszelese is.
Sóvala. Kerdező szül egy gyereket a párjának.. Setmennek, akkor ő is majd kap 100e-t és a gyerek még 50-et szamlára? Vagy mi?
Nekem elég nehezen esik le a tantusz, ilyen vagyok sajnos. :(
De most már kezd rohadtul feltűnő lenni, hogy az ex egy szemét, direkt teherbe esős, eltartott asszony, te pedig a szerencsétlen áldozat. Oldalról- oldalra kiderül valami, ami miatt te tűnsz fel jobb színben. Szerintem nézz magadba, mert ebből a topicból már könyvet lehetne írni. Nem hiszem, hogy a párodat hülyére vette, aki ennyit keres, nem hülye. Mindketten így akarták és mint már említettem, ha mindketten akarják, akkor ez normális. Ha nem tudsz azonosulni ezzel, ami nem baj, akkor vesztegeted az idődet mellette.
123-as ebben van igazság, de a kérdező parja nem adta meg a lehetőséget, hogy eldöntse, hogy tud-e ezzel azonosulni vagy sem..
Eredetileg a kérdes pont erről szól..hogy igen zavarja az összeg, de nem kerdőjelezi meg, hanem az volt a baj, hogy hazudott, nem az,mhogy nem mondta el, hanem a kerdező szemébe hazudott a parja..
Ha elmondja amikor szőra kerül, akkro meg lett volna. Alehetősége a kérdezőnek, ogy azt mondja, neki ez nem fér bele, amihez ugye egyet ért mindenki, hogy joga lett volna...
Van akinek belefér és van akinek nem..ennyi pont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!