Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg párom, hogy nem szeretném ha "tejfakasztót" tartanának?
" ilyen alapon anyuka bármikor apa kezébe adhatja a gyereket, hogy vigyázzon rá"
Miért ne adhatná a kezébe? Hát ezért hivják apának.
Te konkrétan nyomi vagy.
Semmi rosszat nem látok a tejfakasztóban. Pedig nő vagyok. Nagyon sokan ünnepelnek így.
Nekem az nagyon házisárkányos, ha valaki ezért cseszegeti a párját és meg akarja neki tiltani.
a tejfajkasztó arról szól, hogy téged, és a születendő yereket ünneplik... én akkor sértődnék meg, ha nem tartana a férjem..
konkrétan bántana, hogy nem vagyunk annyira fontosak, hogy megünnepeljen minket...
amúgy sem lesz lehetősége pár hónapig tuti kirúgni a hámból..
Lehet azért nem kért még meg, mert tudja hogy legénybúcsúja sem lehet:D
Vagy lehet, de te ott leszel és lesed mit művel. Szegény srác:D
Én azért megértelek. Ez egy olyan "buli", ahol téged ünnepelnek és a babát. Ha te ezt nem szeretnéd, akkor nem kellene a párodnak erőszakolnia. Gondolom, jobban szeretnéd, ha aznap csak hármasban lennétek.
Szerintem ezt megérthetné a párod, nem látok semmi rosszat ebben az igényedben. Főleg, ha olyan típus a párod, hogy ha alkohol is van ilyen alkalmakkor, akkor nem tud magán uralkodni, hogy ésszel igyon.
Én biztos azt mondanám, hogy menjen el máskor bulizni, az első pár napot bírja már ki.
Ez a ti ünnepetek, ne arról szóljon, hogy a párod sz...rrá issza magát, aztán még őt is neked kelljen pátyolgatni.
Én határozottan nem vagyok alkoholellenes, de erre már én is azt mondom, hogy várjon legalább néhány napot az apuka egy a zülléssel a baba születése után, aztán mit tudom én, esetleg beül egy kicsit iszogatni valahova a haverokkal.
De ne erőltesse már ezt a "tejfakasztót". Azért ha belegondolok, úgy hazaérni a babával, hogy az apuka tökrészeg, háááát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!