Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg párom, hogy nem szeretném ha "tejfakasztót" tartanának?
Ilyen házsártos asszony mellett én is leinnám magam.
Nem lehet,hogy egy kicsit /nagyon/ hisztis,és ingerült vagy?
Na mindegy,megoldás :
A,ha alkoholista a pasid,nem kell gyereket szülni neki.sőt még vele sem kötelező együttélned.ha mégis,edd meg amit főztél
B, ha nem alkoholista,csupán 1 nagy bulit akar,mert gyereke születik és egyébként normális apa és társ,akkor hagyd békén,és ne akadjál ki minden fasságon.
Egyébként felmerült bennem a kérdés,te hogy fogsz egyszerre gyereket kinyomni magadból,és a tejfakasztó bulin ami baromira idegesít téged,részt venni? Vagy ha másnap szokás ezt (fingom nincs) ,a melleden a gyerek,a lábad közt ki tudja mi történik,magyarán szólva TE OTT SEM LESZEL A BULIN.
Ennyi karótnyelt nőt egy rakáson! Most miért olyan nagy baj, hogy el akar menni piálni egyet, ha megszületik a lánya? A kérdező úgyis kórházban lesz, jobb a tudat, hogy apuka otthon gubbaszt a tévé előtt? Nem tökmindegy mit csinál, ha úgysem vagy ott? Ez meg, hogy utálod, ha részeg... oké, megértem, van ilyen, de most úgysem fogod látni, nem kell elviselned, csak a haveroknak. Másnap majd szépen lezuhanyzik, fogat mos 2x, iszik egy kávét, eszik valamit, befújja magát, és úgy megy be a kórházba, máris nem lesz büdös.
Árulja már el nekem valaki, hogy mi lesz rosszabb attól anyukának, ha apa bulizik, amíg ő meg a gyerek úgysincsenek otthon? És miért jobb, ha apa otthon ül? Ez semmi más, csak uralkodásmánia, a férj fölösleges cseszegetése, hiszen még akkor is irányítaná, amikor nincs is otthon, és neki semmi kellemetlensége nincs abból, ami történik. Aztán megy a csodálkozás, ha apa X év múlva megunja a folytonos csesztetést és lelép...
Mielőtt még jönnének a vádak: 26 éves vagyok, nő, házas és terhes. És igen, lesz tejfakasztó buli (nálunk pisiltetőnek hívják, de mindegy). Nekem csak annyi volt a kikötésem, hogy akkor legyen, mikor a kórházban vagyunk, mikor már hazajöttünk, apa legyen otthon velünk.
"A kérdező nemsokára szülni fog, kihordott egy gyereket az ő és a párja kedvéért, most pedig megszüli nyilván kellemetlenségek közepette."
Az, hogy a nő tud szülni egy biológia tény. Férfi fejen is állhat akkor sem tud., de attól még aznap róla is szól. Ő is annyira szülő lett mint az anya, és igenis ünnepelje meg a gyerekét.
Hű apám,és még én gondoltam magam "szigorú" feleségnek...
Nekem meg sem fordult a fejemben,hogy ne menjen el a párom tejfakasztó bulizni,menjen ünnepeljen csak...és még focizni is "elengedem" heti 2-3-szor,tiszta fertő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!