Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem érti meg párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg párom, hogy nem szeretném ha "tejfakasztót" tartanának?

Figyelt kérdés
Szépen megkértem, hogy ne csődítse össze az ismerőseimet nem szeretném ha arról szólna a lányunk születése hogy szétisszák magukat míg én bent vagyok a kórházban. Teljesen felesleges dolognak gondolom főleg hogy páromnak nincsenek is jóformán barátai és az én ismerőseimet akarja elhívni. Tudom, hogy szokás tartani, van akinél ez teljesen természetes s a többi én viszont ezt nem szeretném. Főleg hogy tudom annak mi a vége, ha a drága párom elkezd inni...undorító...és utálom olyankor. Értem én, hogy régi szokás, de annyi minden szokás van amit nem tart az ember. Ennyi erővel vegyen el feleségül, mert az is "szokás". Ez csak egy példa volt, nem vágyok különösen rá és nem is a féltékenység beszél belőlem, hogy ők buliznak csak sajnos ismerem páromat...na erre kiderült, már mástól tudtam meg, hogy ő már szervezi is a helyet, mindent nekem egy szót nem szólt róla. Sokszor azt érzem fontosabb neki ez a sz@r piálás, mint a gyereke születése. Ha társaságba mentünk valamerre ott se azt meséli, hogy várná a lány születését, vagy beszélne a gyerekéről arról semmit...de hogy a pálinka be van ágyazva a tejfakasztóra azt mindenkinek el kell mondani. És már másnak is feltűnt, más is megjegyezte, hogy "na te jobban várod a tejfakasztót, mint a gyereket". És az bosszant, hogy semmibe vette ezek szerint amit mondtam neki, hogy nekem ez rosszul esik hanem elkezdett szervezkedni, holott gondolhatta volna ha az én ismerőseimmel akar bulizni az visszajut a fülembe. És máskor is volt már ilyen...
2014. máj. 16. 17:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
57%
31: a tejfakasztót/pisiltetőt akkor tartják, amikor az anya és a gyerek még a kórházban van... abban a pár napban
2014. máj. 16. 18:59
 32/67 anonim ***** válasza:
52%
Most nem bántásképpen,de ha valaki eljut odáig,hogy szül a párjának,az elvileg egy kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapuló kapcsolatot feltételez,ahol jó a kommunikáció a két fél közt.Nálatok én ezt nem érzem a leírtak alapján,egyikőtök részéről sem,ne haragudj.Nem vagyok benne biztos,hogy jó ötlet volt a gyerek.Persze a kérdés nem ez volt,de én akkor is itt látom a valódi problémádat,mert ez a gyökere.Van egy megbízhatatlan párod,aki felett uralkodni szeretnél.Nem nyerő párosítás.
2014. máj. 16. 19:05
 33/67 anonim ***** válasza:
18%

Ilyen házsártos asszony mellett én is leinnám magam.

Nem lehet,hogy egy kicsit /nagyon/ hisztis,és ingerült vagy?

Na mindegy,megoldás :

A,ha alkoholista a pasid,nem kell gyereket szülni neki.sőt még vele sem kötelező együttélned.ha mégis,edd meg amit főztél

B, ha nem alkoholista,csupán 1 nagy bulit akar,mert gyereke születik és egyébként normális apa és társ,akkor hagyd békén,és ne akadjál ki minden fasságon.

Egyébként felmerült bennem a kérdés,te hogy fogsz egyszerre gyereket kinyomni magadból,és a tejfakasztó bulin ami baromira idegesít téged,részt venni? Vagy ha másnap szokás ezt (fingom nincs) ,a melleden a gyerek,a lábad közt ki tudja mi történik,magyarán szólva TE OTT SEM LESZEL A BULIN.

2014. máj. 16. 19:54
 34/67 anonim ***** válasza:
11%
Ő elmegy tejfakasztózni,míg te bent vagy a kórházban.Nem fogod látni,mert a közelébe sem leszel.jól érzi magát,koccintanak az egészségére,szint alá issza magát,kész,ennyi,mit kell ezen ennyire túlreagálni.Gyerekenként egyszer kibírod.
2014. máj. 16. 19:55
 35/67 anonim ***** válasza:
82%
Én azt nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni. A kérdező nemsokára szülni fog, kihordott egy gyereket az ő és a párja kedvéért, most pedig megszüli nyilván kellemetlenségek közepette. Ha most neki ez a kérése, hogy ne legyen tejfakasztó akkor miért nem lehet ezt tiszteletben tartani? Szerintem is gáz akkor bulizni, amikor anyuci még ott vergődik a gyermekágyban, lehet utána is bulizni, amikor már a kérdező is csatlakozni tud hozzájuk. Mindig is hülye szokásnak tartottam a tejfakasztót.
2014. máj. 16. 20:04
 36/67 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg igazad van.Az ilyen fedő neve "tejfakasztó buliknak" semmi értelme.Örüljön ott bent veletek oszt jó napot.meg ha itt tartunk nem is nekik kéne bulizni ha nem nőknek.csak egy ócska kifogás tejfakasztó.hülye volt még az is aki kitalálta
2014. máj. 16. 20:14
 37/67 anonim ***** válasza:
20%

Ennyi karótnyelt nőt egy rakáson! Most miért olyan nagy baj, hogy el akar menni piálni egyet, ha megszületik a lánya? A kérdező úgyis kórházban lesz, jobb a tudat, hogy apuka otthon gubbaszt a tévé előtt? Nem tökmindegy mit csinál, ha úgysem vagy ott? Ez meg, hogy utálod, ha részeg... oké, megértem, van ilyen, de most úgysem fogod látni, nem kell elviselned, csak a haveroknak. Másnap majd szépen lezuhanyzik, fogat mos 2x, iszik egy kávét, eszik valamit, befújja magát, és úgy megy be a kórházba, máris nem lesz büdös.

Árulja már el nekem valaki, hogy mi lesz rosszabb attól anyukának, ha apa bulizik, amíg ő meg a gyerek úgysincsenek otthon? És miért jobb, ha apa otthon ül? Ez semmi más, csak uralkodásmánia, a férj fölösleges cseszegetése, hiszen még akkor is irányítaná, amikor nincs is otthon, és neki semmi kellemetlensége nincs abból, ami történik. Aztán megy a csodálkozás, ha apa X év múlva megunja a folytonos csesztetést és lelép...

Mielőtt még jönnének a vádak: 26 éves vagyok, nő, házas és terhes. És igen, lesz tejfakasztó buli (nálunk pisiltetőnek hívják, de mindegy). Nekem csak annyi volt a kikötésem, hogy akkor legyen, mikor a kórházban vagyunk, mikor már hazajöttünk, apa legyen otthon velünk.

2014. máj. 16. 21:38
 38/67 anonim ***** válasza:
24%

"A kérdező nemsokára szülni fog, kihordott egy gyereket az ő és a párja kedvéért, most pedig megszüli nyilván kellemetlenségek közepette."

Az, hogy a nő tud szülni egy biológia tény. Férfi fejen is állhat akkor sem tud., de attól még aznap róla is szól. Ő is annyira szülő lett mint az anya, és igenis ünnepelje meg a gyerekét.

2014. máj. 16. 21:50
 39/67 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk sem lesz tejfakasztó buli, mert ha tényleg engem és a babát ünneplik, akkor úgy ünnepeljék, hogy mi is ott vagyunk. Ha el akar menni szórakozni a barátaival, míg mi kórházban vagyunk, hát menjen, egyáltalán nem érdekel, de ne fogja a gyerek születésére, mert attól falnak megyek. Az más kérdés, hogy én külföldön fogok szülni, és itt másnap haza is engedik az anyukát a babával, szóval nem nagyon lesz alkalma bulizni, úgy meg ne menjen, hogy én otthon ülök hulla fáradtan egy üvöltő újszülöttel, de gondolom ebben mindenki egyetért. Felőlem nevezhettek karót nyeltnek, de én szülöm meg a babát, ha megünnepeljük hadd legyek már ott.
2014. máj. 16. 21:53
 40/67 anonim ***** válasza:
19%

Hű apám,és még én gondoltam magam "szigorú" feleségnek...

Nekem meg sem fordult a fejemben,hogy ne menjen el a párom tejfakasztó bulizni,menjen ünnepeljen csak...és még focizni is "elengedem" heti 2-3-szor,tiszta fertő :D

2014. máj. 16. 22:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!