Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasként szerelmes lettem másba azt hiszem. Ez tényleg el fog múlni 2-4 hónapon belül? Ezt a tapasztalatot olvastam.
Fogalmam sincs, hogyan történhetett, de szeretném, ha elmúlna örökre!!
Páromat, gyerekeket szeretem, úgy hogy nincs helye egy új szerelemnek
Azt olvastam itt, hogy ez magától elmúlik majd 2-3 hónapon belül. Nos, én 2,5 hónapnál tartok. Mikor múlik már el????
17-es. tényleg???? férfiaknál csak addig, míg látja a nőket. Miért adatik ez meg nekik? Nekem miért nem??
25 éves nő: engem érdekel, nyugodtan megírhatod
jó, hogy nem vagyok egyedül az ilyen szituban
Önuralom és akarat kell az ilyen fellángolás elmúlásához!
Józanul végiggondolni, hogy mit kockáztatsz, mit veszíthetsz egy olyan fellángolás kedvéért, amivel nem nyersz semmit.
Ahogy Csokonai írta: "Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz."
17-es: Mert ha a pasinal csak nemi vagy van, akkor az egesz vizionalis magyarul miutan a no kikerul a kepbol elfelejti.Konkretan ha csak nemi vagy van akkor helyzettol fuggetlenu (ritka ha nem) a pasi el is hivja a not randizni nem benazik honapokig:-))))
Ha pedig ugye szerelem az evekig is eltart amig egy pasi kiheveri, van akinel tobb van akinel kevesebb ezert altalaban ha kolcsonos ossze is jonnek:-)
ja értem. okés. de szerelem kialakulhat akkor is, ha a két fél szinte alig beszélnek, de mégis azért sokat találkoznak és hát igen, kölcsönösen keresik egymást?
úgy értem, ez elég ahhoz, hogy egy felnőtt érett nő vagy férfi szerelembe essen tini módjára?? olyan is ,aki otthon mindent megkap?
"Ahogy Csokonai írta: "Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz."
Vörösmarty Mihály írta.
Nekem egy ilyen fellángolásból lett a férjem :D
Én fél évig szenvedtem, mire eldöntöttem, hogy inkább vele folytatom. Mondjuk az előző párommal voltak problémáink, az is hozzásegített a döntéshez. Utólag sem bánom, jól tettem.
Viszont, ha nektek minden okés a férjeddel, akkor inkább kerüld a harmadik felet, ne keressétek egymás társaságát, úgy könnyebb "kiszeretni" belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!