Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltak, de tagadják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltak, de tagadják, hogyan tudjam meg az igazságot?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a barátommal, és kb hónapja csalt meg, valószínűleg érzelem is volt benne sajnos. Ő másképp viselkedett, kb 1000 jel volt, hogy megcsalt, nem csak szerintem csalt meg, hanem mindenki szerint akinek elmondtam, ő pedig csak tagad, és a családjával elhitette, hogy betegesen féltékeny vagyok, de ez nem így van.

Szeretem, vele maradtam, ő is velem akart lenni, nem akartuk elveszíteni egymást, de azóta is minden egyes órában ez jár a fejemben, hogy megcsalt, de nem bírom vele megbeszélni, bárhogyan kérdezem letagadja. Már könyörögtem neki, hogy vallja be, de nem... De nem vagyok idióta, sem betegesen féltékeny, pedig régebben is lett volna miért.

Hogyan érjem el, hogy bevallja? (1000% tényleg, hogy megcsalt) Így nem tudok sem vele maradni, sem szakítani, mert tőle akarom hallani a részleteket.

Köszönöm a válaszokat!

21/L

2015. jan. 13. 17:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Igen, sejtettem. El kéne engedned. Nemis engedni, kihajítani, mint a macskát sz@rni.

Próbáld valahogy, még több fájdalmat fog okozni, és még ostobának is hisz. Tudom, h nem vagyunk egyformák, másnak ez nem mehet olyan könnyen, mint nekem, de próbáld az észérveket megfontolni, és álomvilág helyett reálisan látni ezt a kapcsolatot. Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy egy ilyen alakra pazarold el az idődet.

2015. jan. 14. 16:54
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát vannak ilyen emberek, akik a sok gyanús jel ellenére is elhiszi, h csak őt szereti, vicc, ismerek ilyet, több évet lehúzott, vissza is ment hozzá, és még mindig azt akarja nekem bizonygatni, h végül is nem bukott le.

Sztem meg az ilyen férfiaknak akkor is megbocsátanak, ha ágyban találják vkivel, azt is kimagyarázzák, h vmi tanulmány, vagy egyéb dolog történt csak, röhej kb. :D

2015. jan. 15. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!