Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhanyagol?
Figyelt kérdés
Van gyerekünk, anyagiak miatt nem hagyom el, ez biztos. Van valaki ilyen cipőben? Sokszor mondtam ne ki h én másnál keresem a testi boldogságot ha tőle nem kapom meg, erre megsértődött. Persze próbáltam szépen is megbeszélni vele. Kérdeztem h mi a baj velem, csinosan öltözködöm adok magamra, . most mi tévő legyek?2016. jún. 19. 22:08
2/21 A kérdező kommentje:
30 N ez lemaradt. Köszönöm priviket nem kérek! Nem itt keresek szexpartnert .
2016. jún. 19. 22:11
3/21 A kérdező kommentje:
Nem, jól nézek ki. Akadt volna már más, de még nem vitt rá a lélek... Már megalázó h könyörögni kell a szexért.
2016. jún. 19. 22:13
4/21 anonim válasza:
Akkor nem tudom, hogy mire vársz. Ba.zki 30 éves nő vagy, nehogy már ne dugjál.
Ha férfi lennél, ugyanezt mondanám.
5/21 anonim válasza:
Ha a szép szó nem hat akkor rajta és nehogy már könyörögj a szexért hanem éld is meg ...
30 évesen azért nagyon korai lenne önmegtartóztatást gyakorolni!
6/21 anonim válasza:
"anyagiak miatt nem hagyom el"
Akkor olyat keress, majd, aki eltart. A volt csajom is ilyen volt, aztán elszámította magát az új pasi irányába, mert annak nem kellett.
Most heti 7 napot dolgozik, hogy legyen mit enniük, mert a gyerek apja nem ad csak annyit, amit megítélt a bíróság.
7/21 anonim válasza:
Előtte zárd le vele a dolgokat utana kezdj el keresgélni. Így lenne tisztességes!
8/21 A kérdező kommentje:
Tudom h így lenne tisztességes, viszont a azt szeretném h a gyerekeknek meglegyen mindene. Mind anyagilag , mind érzelmileg, imádja az apját, mert a mi kapcsolatunk fos, de jó apa viszont. Azt szeretném h a gyereknek is a lehető legjobb legyen. Főleg neki, de én így nem érzem jól magam. Tudom h a rossz kapcsolat sem tesz jót a gyereknek ... Valami majd lesz
2016. jún. 20. 10:59
9/21 anonim válasza:
Most gyerek vagy gyerekek? Egy vagy több van? Továbblépés miatt nem mindegy ez sem..
10/21 A kérdező kommentje:
2 van
2016. jún. 20. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!