Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhanyagol?
Figyelt kérdés
Van gyerekünk, anyagiak miatt nem hagyom el, ez biztos. Van valaki ilyen cipőben? Sokszor mondtam ne ki h én másnál keresem a testi boldogságot ha tőle nem kapom meg, erre megsértődött. Persze próbáltam szépen is megbeszélni vele. Kérdeztem h mi a baj velem, csinosan öltözködöm adok magamra, . most mi tévő legyek?2016. jún. 19. 22:08
11/21 anonim válasza:
Nem írtad, hogy mennyi idős a férjed. Gondolom, sokat dolgozik, elfárad a nap végére. Lehet egészségügyi problémája is, ami miatt szégyenkezik. Az is lehet, hogy csak téged nem kíván, ezért más nőnél elégül ki. Azt meg ne mondd neki, hogy más férfit keresel, mert ezzel porig alázod. A férfiaknál a potencia kényes téma, úgy kell kezelni, mint a hímes tojást. Ha nem beteg, akkor tuti, hogy van szeretője, ahol kielégül. Üljetek le beszélgetni és játsszatok nyílt kártyákkal, lehet, hogy nektek a nyitott kapcsolat lenne a legmegfelelőbb. Nem vagyok híve ennek, de lehet, hogy mindketten felszabadulnátok az elvárások terhe alól, a gyerekeitek pedig anyagi biztonságban, őket szerető apával és anyával nőnének fel. Nehéz helyzet, nem irigyellek.
12/21 anonim válasza:
Nem lehet hogy te tettél valamit ami miatt nem vonzódik hozzád? Egy ismerősöm félrenézegetett utána meg ugyanígy csodálkozott hogy nem kívánja a férje. Ilyen esetben érthető..ha bizalom és meghittség nincs valami okból intimitás sincs normális.
13/21 A kérdező kommentje:
Nem. Sosem csaltam meg . nem tudja mi van vele. Azt mondja fáradt. De én is az vagyok, de rá nem(eddig) már feladom lassan. Eddig egy kapcsolat om sem volt ilyen pedig volt 4 éves is, ott még a szex tartott össze a végén .... Megoldom valahogy. Köszönöm!
2016. jún. 20. 22:25
14/21 anonim válasza:
Ismerek olyan párt, ahol az asszony ölte ki a szexuális vágyat a férjéből. Majd amikor már a férje (sem) akart szexelni, akkor előadta ugyanezt, amit Te.
Éx Ő is biztos volt benne, hogy a férje a hibás, és nem ő.
15/21 anonim válasza:
Ahan! Szóval viszket az inád két gyerek mellett és válásnál lehúznád a férjedet anyagilag,te rohadt kis kva! Nőként mondom, hogy takarodj ki ebből a házasságból te fehérmájú kis rbanc! Remélem, hogy a férjednek lesz annyi esze, hogy kirak téged a kölykeiddel együtt a kapun kívülre. Okádék nő vagy! Takarodj vissza a volt hapsijaidhoz, akik szívesen látták benned s pncit! Rohadj meg, te nők szemátládája a kölykeiddel együtt! Menj bcni fűvel fával, az való neked, nem egy normális férfi!
16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó... Hát köszönöm h hozzászóltal ....
2016. jún. 21. 09:51
17/21 anonim válasza:
15-ös
Nem értem a kifakadásodat.
Semmit nem tudunk róluk az égvilágon.
Tényleg semmit.
Lehet, hogy igazad van és egy fehérmájú ri.anc a kérdező, de egyelőre fogalmad nem lehet róla...
Kérdező
A helyedben a palival beszélnék és tiszta vizet öntenék a pohárba. Lehet, hogy külön, lehet, hogy együtt kéne folytatnotok, de akkor hozzatok egy közös döntést és induljatok el valamerre.
Ezen itt senki nem fog tudni segíteni, csak te meg ő.
18/21 A kérdező kommentje:
Tudom h csak mi oldhatjuk meg. Már sokszor kérdeztem , mit változtassák , mi a baj . a válasz h semmit , minden jó. Olyankor pár hétig happy minden, aztán kezdődik minden elölről, inkább tv-t néz mint h mellém bújna, nem csak szex miatt , beszélgetni sem . viszont a gyerekekkel 1000%os... Ők nekem a legfontosabb ak, mattuk vagyok vele még... Ez van, sose gondoltam h ide jutok... :(
2016. jún. 21. 12:10
19/21 anonim válasza:
Hát ez tényleg gáz? Lehet h rá kellene ilyeszteni h felfogja a súlyosságát a dolgoknak, költözz el pár napra a gyerkőcökkel h elgondolkodjon. Mennyi idősek? Kicsik még? Ha igen akkor türelmet javasolnék ne sérüljenek egy esetleges válástól túl fiatalon..mert előbb utóbb jönni fog az életedbe valaki aki miatt ott fogod hagyni ha nen változtat.
20/21 anonim válasza:
#15, te meg a nő, - hát az két külön világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!