Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá írtam egy fiúra és a barátommal már több mint egy hete nem alszunk együtt. és több mint 1 honapja nem sexeltünk mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 20:12
11/20 A kérdező kommentje:
szeretem de már kikészülök
2016. jún. 30. 20:48
12/20 anonim válasza:
Készülj ki. Az segít ;) Nehogy véletlenül megbeszélj valamit a "pároddal" vagy elmondd neki azt a 3 gondolatod is ami van mert az manapság olyan tré...
13/20 A kérdező kommentje:
nem lehet vele beszél ni megmondok neki valamit vagy meg kérdek nem válaszol vagy meg huza a válát
2016. jún. 30. 22:00
14/20 anonim válasza:
Most azt várod, hogy azt írjuk feküdj le azzal, akinek írtál? Mit csinálj? ezt csak te tudhatod :D nem értem mért itt kell keresni az ilyen kérdésekre a választ, helyetted senki se élhet és úgyis azt fogod csinálni, amit Te szeretnél...inkább Vele kéne megbeszélned és átbeszélned ezt...ha meg annyira zavar hagyd ott, az a legegyszerűbb, más utak nagyon bonyolultak...
(nem olvastam el az előző válaszokat, mert nem is érdekelt)
15/20 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg elvégezni az általános iskolát.
16/20 anonim válasza:
Elég kevés az infó, hogy mi van veletek, az 1 hónapos szex kihagyás érdekes, ő nem akar szexelni? Mert ezt csajok szokták csinálni, hogy nincs szex, ha büntetni akarják a másikat. Egyrészt, olyan, mintha haragudna rád valamiért és azzal szivat, hogy no szex, no beszélgetés, ha ez van akkor ez egy passzív agresszív viselkedés, kérdés, hogy hosszú távon szükséged van erre? Másrészt, lehet merevedési problémája van vagy valamiért nem jó neki a szex, vagy nem bírja a tempód, és ciki neki beszélni róla és rád hárítja a saját problémáját. Mi történt egy hónappal ezelőtt köztetek, veletek, ilyeneken lenne érdemes gondolkodni. Nyilván most ötletelek, hogy mi lehet. Ha nagyon nem bírod, keress meg egy pszichológust, hogy átbeszéld vele a helyzetet.
17/20 anonim válasza:
Menj iskolába, tanulj és utána szexelj!!! Nem tudsz helyesen írni, nem tudsz fogalmazni!!! Hány éves vagy?
18/20 anonim válasza:
Kb egy 10 éves szintjén van, vagy elfogadod, hogy ezen az értelmi és érzelmi szinten éltek, vagy szakítasz és keresel valakit 18 felett.
19/20 anonim válasza:
"Rá írtam egy fiúra és a barátom meg látta mert ell aludtam 1,2 hete nem alszunk együtt és 1 honapja nincs sex mit csináljak ?"
Például, vegyél elő egy nyelvtankönyvet és gyakorolj! Jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!