Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi van vele? Ilyennel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van vele? Ilyennel nem találkoztam még! Mondjatok ti erre valamit!

Figyelt kérdés
Kb. másfél hete költöztünk össze hét hónapnyi járás után. Ezidáig minden simán ment de most megváltozott. Este beszélgettünk, mert láttam rajta hogy valami gond van. Azt mondja hogy hirtelen eltűnt a rózsaszín köd, és hogy zavarom azt a burkot amiben idáig ő élt. Valahogy így vettem ki a szavaiból. (én költöztem hozzá)Az állam leesett, hisz nem gondoltam volna ezt. 25 éves érett, erős akaratú nőt ismertem meg benne, de mostani viselkedése leginkább egy tizennyolc éves meggondolatlan lányéra hasonlít. Bíztam benne hogy Ő már nem ilyen, és ezidáig sem mutatott rá jelet. Akkor nem mentem volna bele a költözésbe. Nagyon sok ideje lett volna rá, hogy meggondolja magát. Azt mondja hogy szeret és kíván is, de van valami benne ami nem hagyja nyugodni. Elkeseredtem. Úgy érzem csalódtam benne, és abban is hogy valaha összejön nekem egy boldog párkapcsolat. Nem tudom mi lett vele. Én nem változtam semmit sem. Ugyanaz a jófej, humoros életvidám srác vagyok aki azelőtt voltam. 23 éves vagyok, tudom sokan mondják majd azt hogy van még rajta kívül más is. De szeretem ezt a nőt, és boldoggá tud tenni. Azt mondta hogy én is őt. Azt tudom hogy jobb ha felkészítem magam a legrosszabbra, és lehetőséget teremtek a továbbállásra, mind lelkileg és anyagilag. Szerintetek mi ütött belé?
2010. szept. 11. 09:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem ismeritek még eléggé egymást és nem szokott még hozzád eléggé, hogy ott vagy vele. Kevés az a 2 hónap egy jó ismerethez. Korai volt ez az összeköltözés.
2010. szept. 11. 09:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi félreolvashattad... nem kettő hanem 7 hónap. ez sem sokkal több, de mégis 3x több
2010. szept. 11. 09:20
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Igen, hamar költöztetek össze. Együtt éltek és ilyenkor van a "együtt lakva ismeri meg az egyik a másikat" téma.

Második verzió: ez szarul fog esni, de van valakije és leakarja építeni

26F

2010. szept. 11. 09:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, tényleg félreolvastam. xD

De ez nem változtat azon, hogy korai volt. Elég lett volna, ha néha nála alszol, vagy ő nálad és akkor ismerkedtek a gondolattal.

2010. szept. 11. 09:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg hogy pontosan mi a baja... lehet csak furcsa neki ez az egész. Viszont tudnod kell hogy mi a baja, hátha tudsz rajta változtatni.
2010. szept. 11. 09:29
 6/13 A kérdező kommentje:
A hét hónap alatt szinte minden hónapban egy hetet töltöttem nála, mivel a munkám erre lehetőséget adott. Sokat voltunk együtt. Arra is rákérdeztem, hogy van e harmadik személy a dologban, és azt mondta hogy nincs és hogy erről a barátnőjével sem beszélt. Hát mindegy. Kár érte, mert ígéretesnek nézett ki a dolog. Majd lesz más.
2010. szept. 11. 09:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor úgy néz ki, tényleg vele lehet a baj... :S
2010. szept. 11. 09:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen. Ezt meg is mondta nekem, hogy velem semmi baj sincsen. Saját magával van baja. És ez a rosszabb, mivel ezen én változtatni nem igazán tudok. Amit tudok és mondtam is neki, ha szeret és én kellek neki akkor félreteszi a félelmeit, és a kételyeit és engem választ. Ha nem akkor valóban kilépek az ajtón és akkor már lehet más lesz az aki boldoggá tesz. Ez nem ultimátum, ez így van. Nem vagyok híve a tilitolinak. Nekem sokkal fontosabb ő mint bárki más, de ha nem érzem benne a tüzet akkor én is feladom mert nekem sem erre van szükségem.
2010. szept. 11. 09:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát ez érthető is, teljesen igazad van.
2010. szept. 11. 09:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem értem minek összeköltözni egyből. Lehet hogy neki mégis korai volt ez, és megijedt!
2010. szept. 11. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!