Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok a szomszédomb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a szomszédomba? (2023.01.05)

Figyelt kérdés

Azt hiszem szerelmes vagyok a szomszédomba. A szomszédomról: kb 10 évvel fiatalabb nálam a hölgy. Van neki párja akivel távkapcsolatban él, nem jegyesek, csak együtt járnak már pár éve. Egyedül lakik és csak egy hónapban kb 2-3 napot lakik nála a párja aki máshol lakik. A párjával kb fél éve szétmentek de nemrég megint összejöttek (amit nemrég tudtam meg és ezt eléggé rosszul esett hallanom, hogy akkor miért nem tudtam erről, lehet hogy tudtam volna lépni nála). Néha szoktunk beszélni amikor összefutunk és úgy veszem észre hogy keresi a beszélgeti lehetőséget velem, mivel nem szokott úgy elmenni mellettem hogy csak síma köszönés lenne (mint mas többi lakóval teszi), hanem mindíg van egy pár perces beszélgetés köztünk. Ez nem tudom hogy azért van e mert én vagyok a közvetlen szomszédja és ez miatt jobban megbízik bennem, vagy azért mert szimpatikus is vagyok neki, esetleg tőbbet is érez irantam. A mostani párommal néhany éve költöztünk be a mostani lakásunkba es mindíg is tetszett a szomszéd hőlgy de mivel társas kapcsolatban élek ezért probáltam nem foglalkozni vele es elfolytani magamban ezt az érzést. De ez az érzés újra és újra visszatér nálam és az utobbi hetekben erőteljesebb lett rajtam. Észrevettem hogy mikor megyek a lepcsőházban mindig figyelem hogy otthon van-e. Mivel szeretném látni, vagy legalább hallani a hangját, ezért nemrég elkezdtem különböző indokokkal atkopogni hozzá csak hogy láthassam és beszélhessek vele. Amikor beszélünk nem ráz le engem, szeret velem beszélgetni úgy veszem észre. A legutobb mikor átkopogtam hozzá be is engedett magához és majdnem 3 orán át beszéltűnk. Azóta már én is áthivtam magamhoz es ugyanigy sokaig huzodott a beszélgetés. A párom erröl semmit nem tud mert nem akarom hogy gyanut fogjon, szoval probálom úgy időziteni a beszélgetéseket. Már probáltam elcsalni közös programokra hétvégente de eddig nem tudtam rábeszélni, pedig sztem szivesen jönne csak valami visszatartja. Lehet hogy nem akar eljönni vagy nem akarja hogy az én párom vagy az ő párja feltékeny legyen ezért inkabb elkerüli a helyzetet. Gondolkoztam hogy mit csinaljak mert tanácstalan vagyok. A mostani kapcsolatom már évek óta nem müködik (nem szexelünk már több éve, (de nem én miattam), már inkább baráti a viszony, gyerekünk nincs).


3 lehetőségen gondkodtam:


1.

Rástartolok a szomszédomra, es ha összejönnénk, kilépnék a mostani kapcsolatomból. De nem vagyok biztos hogy hogy fogjak hozza. Probalnom kellene elcsalni valami közös programra es többett lenni vele együtt, de ez nehéz helyzet mert a párom lehet hogy gyanut fogna. És igazábol abban sem vagyok biztos hogy mondjam meg neki hogy szimpatikus nekem. Mivel van párom es ezt Ö is tudja lehet hogy elutasítana erre hivatkozva. És mi van ha azért mond nemet mert csak barátként tekintett eddig is rám ? Ezután hogy fogunk egymásra nézni mikor találkozunk a lépcsőházban es ö tudja hogy nekem ö bejön de ö nem akar semmit tölem ? De ha kitartó lennék es belemenne a kapcsolatba akkor a páromnak nyugodt szivvel mondhatnám hogy szerelmes lette másba es ez miatt szakitsunk.


2.

Elöször megmondom a páromnak hogy véget szeretnék vetni a kapcsolatunknak, és ezutan startolnék rá a szomszédra. Elmondanám a páromnak hogy szerelmes vagyok valakibe es az miatt, vagy egyszerüen azért mert már nem szeretem öt ugy mint régen. Miután ez megvan ezután startolok rá a szomszédra, mivel mar szabad vagyok, nem élek társas kapcsolatban többe, szoval szabad a gazda. De itt is mi van ha nemet mond a hölgy ? Két szék alá esnék, se mostani kapcsolat, se új kapcsolat. Viszont tisztán látnék, es levenném a terheket magamrol, feloldanam az érzést magamban a szomszéddal kapcsolatban, a párom is felszabadulna, es át tudná gondolni hogy min tudna valtoztatni, vagy találhatna magának valakit aki igazán szereti.


3.

Minden marad a régiben és továbbra is elnyomom magamban az érzéseimet a hölgy felé es kedvesen beszelgetek vele a lepcsőházban továbbra is, es benne maradok egy kapcsolatban ami nem működik már.


Mit tegyek ?



2023. jan. 5. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

2.-es: a jelenlegi kapcsolatod már úgy sem ér semmit, ezt először tisztázd le. Ha szabad vagy, tudsz nyitni az új felé.


Fel sem merülne bennem más lehetőség, a minimális tiszteletet megérdemli a régi párkapcsolat is, akkor is, ha nem működik már.

2023. jan. 5. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
2es re szavazok én is. Aki évek óta nem hajlandó veled szexelni, azt szomszédnőtől függetlenül hagyd el.
2023. jan. 5. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
2.
2023. jan. 6. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyenge jellemű férfira vall az, hogy annyira retteg az egyedüllétől, annyira nem képes egyedül megállni emberként, hogy egy ilyen nulla kapcsolathoz is ragaszkodik nehogy brühühü a végén egyedül maradjon és ne legyen aki kimossa a szennyesét vagy fogja a kezét karácsony este. Ez milyen szánalmas, a szomszédodnak ezt el ne mondd mert ha normális ez a jellemgyengeség kizár téged a lehetőségekből az ő irányába.
2023. jan. 6. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!