Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem a féltékeny párommal, hogy egy ismerőssel akit nem ismer elmegyek ma találkozni?
Volt ebből vitánk, sajnos egyik út sem.járja. Mikor elhallgattam, akkor kiderült, mikor őszonte voltam, akkor se volt elragadtatva. Amúgy távkapcsolatban vagyunk, s ezt az ismerőst 2 éve nem láttam.
Mit mondanátok? Megkérdeznétek a véleményét h baj hogy elmentek talizni vagy közölnétek, hogy mentek és kesz?

Szóval távkapcsolatban éltek, nincs köztetek bizalom, te pedig aznap szoktad jelezni/ vagy nem, hogy egy másik pasival mész valahova.
Szakíts vele ha ennyire nem tudod magad tűrtőztetni.

Féltékenyeknek nem kell mondani semmit. Maximum is annyit ha nagyon muszáj, hogy véletlen összefuttottatok mert szembejott az utcan. Es nem pasiként emlegetni hanem pl volt oszttárs vagy az a bárgyú kollega vagy a szomszedtata meg ilyenek.
Fene se türné hogy ilyenek miatt "ráncigáljon" bárki vagy pampogjon vagy akármivel is mérgezzen.

Miert lenne hülye..
Amugy aki féltékenyek mellett él az simán megtanul ugy kommunikálni is, hogyan kerülje el a balhékat.
Sőt még ugyis lehet kommunikálni hogy valójában nem hazudsz csak ugy ferdítesz hogy abbol ne legyen baj.

Ha nem muszáj(nem láttak vele nem adnak le drótokat)akkor nyilvan semmit.
Azt se hogy edzésre mész. Minek emlegetni hogy te mész bárhova is.? Max annyi utólag este, pl edzettem fogatmostam vacsiztam most alszok.
Nem kell az hogy elmentem oda. A feltékenyek amugy még ebbe is megcsalást látnak hogy pasikon ugrálsz. Ezek mindent kiforgatnak, mert betegek.
Meg nyilvan az ismeros mellett is feltudod venni a telefont ha hív, ergo nem kell kozolni olyat gondolom, hogy 5-8 ig nem vagy elérhető.
En siman még videocseltem is minden pasi mellett is a párommal. A pasik meg elbujtak kozben. Mivel mindenki vágta milyen "uram" van..

Ha nő nem bízik benned az meg off.
En olyan pasik mellett akikben nem bizok simán keresek is mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!