Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A SAJÁT környezetemben ÉN azt...

A SAJÁT környezetemben ÉN azt látom, hogy már +28/30 > +55,60 korig. Nyilván nehezebb már az anyagcsere is. DE:A férfiak miért vannak ilyen szinten elhízva sörhassal? Söröznek napi 3-5 doboz simán legurul,főleg a nyári hidegben de egyébként is.

Figyelt kérdés
Sör fajtától függően ~170-200KCAL, ebből megiszik simán 4darabot-társaságban pedig a csillagos ég...Tehát alaphangon +1000(ez az alja szerintem) kcallal nyomja meg a napját, és még rázabál csülök,rántotthús merthát az alkoholra kívánja is.Nyilván nem kívánatos külsőre. Miért kell ennyire elhanyagolni magát? Zéró mozgás/sport a napjában.Korral miért egyenesen arányos ez 10 férfiből lassacskán 7-8nál? EU-s statisztikát is mg lehet nézni. Egy kicsit tényleg a Nőnek nem kell(het) imponálni ? Jobban áll a póló sörhas nélkül, vagy kicsit na...valami. Miért természetes hogy...Na, értitek.

jún. 3. 07:46
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki megfogná "a lényeget", nyilván a sör meg a sörhas nem függ automatikusan össze. Csak azt szerettem volna kérdezni, hogy miért evidens hogy például egy Nőnek ez tetszik este +5,8,10,15 év után? Vagy nincs erre igény? Vagy akár ismerkedésnél, randinál. Nem gondolja, hogy vagy nem tudom nem érzi/nem látja hogy egy 10es kiló legurulhatna? És akkor nyilván meg volna sértődve, ha esetleg valaki közli egy első randi után.
jún. 3. 07:54
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem kell velünk randira menni, aztán probléma megoldva.

Nálunk még mindig ez a balkán mentalitás dívik, hogy a nő legyen szép, vékony, fiatal, szoknya, hosszú haj. A férfi meg elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. Aki ad a megjelenésére, az meg bhuzhi.

jún. 3. 08:19
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem tetszik Neked, nem tetszik. De nêzzétek csak a külsőt! Aztán ne csodálkozz, ha egy erőszakos barom a pátod!
jún. 3. 08:45
 4/21 anonim ***** válasza:
42%

Persze, a börtönben is a legszebb pasik ülnek, elvégre minden jóképű bunkó és agresszív. A rondák meg menjenek papnak...

jún. 3. 09:51
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

Azért mert a napi sörözös is mind alkoholista. Ennek az a bizonyítéka, hogy nem képes megállni azt, hogy ne igyon. Sok nő pedig alkoholistákkal van együtt és utána panaszkodnak :) Ő választásuk...

Akit pedig zavar a másik külseje, az ne ismerkedjen olyannal, aki neki nem tetszik ilyen egyszerű.

Én nem iszom sört és közöm sincs a sörhashoz és hasonló hülyeségekhez.

(Onnan tudod, hogy alholista vagy, hogy nem tudod egyik nap se megállni például a sör fogyasztását.)

3.

Legjobban onnan tudhatják, hogy a párjuk agresszív, amikor részeg, amilyen ember szokott lenni rendszeresen.

Sok hülye nő pedig olyan férfival van együtt, aki ha iszik, egy agresszív ember lesz. Csodálkoznak, ha idővel már kezet is emelnek rájuk ezen primitív férfiak, kik személyiségükből fakadóan ilyenek.

jún. 3. 10:02
 6/21 anonim ***** válasza:
74%
Azért mert megtehetik. Sok nő sajnos önállóan, gyerektartás esetén sem tudná fenntartani magát és a gyereke(ke)t, pláne nem a megszokott szinten, ezért tűri a gusztustalan, alkoholista férj hülyeségeit. 55F
jún. 3. 10:23
 7/21 anonim ***** válasza:
46%
Passz, az én környezetemben meg csöcsösek. Amelyiknek hasa se nagyon van, annak is legalább b kosármétete van. Az a legszebb, amikor széles a csípőjük is, és valami női frizurájuk van pl hosszú haj, man bun, copf, stb..hányszor volt már hogy lehölgyeztem/asszonyoztam egy pasit..
jún. 3. 10:37
 8/21 anonim ***** válasza:
30%

És akkor mind emellé megy a rinya itt a gyakorin, hogy miért nem kaphatnak csinos, vonzó nőt maguknak.

Meg a nők felszínesek, mert merik nézni a külsőt, de az, hogy nekik mekkora az igényszintjük, meg a 65 kg nő nekik már tehén, azt nézzük el…

jún. 3. 12:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

A magyar társadalom általánosan elhízott, zabálni és semmit sem csinálni kényelmes, a kialakulsz szokásokon változtatni nehéz... A legnagyobb gond az, hogy már fiatalon is el vagyunk hízva, jobb esetben akkor kezdünk el a problémával foglalkozni, mikor már a +20kg megvan.

Vannak haverjaim akik +20kg felett vannak ( ilyen bmi 25 felett ) és simán összejött nekik a csinos csaj, pedig egyik sem milliomos. Akkor is lehet megnyerő személyiséged, ha el vagy hízva és kockás hassal is lehetsz taszító...

jún. 3. 17:07
 10/21 MolotovPunk ***** válasza:
76%
Kinek mi jutott. Én világ életemben vékony magas pasi voltam és most is 38 évesen mondhatni eléggé vékony vagyok. 185 magasan vagyok jelenleg 76 kiló. Egyébként voltam 86 kiló is, mikor még nem dolgoztam és közép suliba jártam, de akkor sem voltam kövér soha sem. A fizikai munka, ritkán stressz és a sok bringázásnak köszönhetően lettem még vékonyabb. Egyébként nagyon téves úton jársz, ha azt hiszed a férfiak többsége a sörtől hízik. Ez baromság. Szinte majdnem minden nap megiszom 1 sört, van mikor max kettő sört és semmit nem tudok attól hízni, még evéstől is nagyon nehezen, de ahhoz szó szerint zabálnom kell, hogy valamennyit hízzak. Egyébként nagyrészt genetika az, ki mitől hízik és ki mit örökölt. Legutóbb egyik távoli rokonom hitte azt, hogy 10 évvel fiatalabb vagyok. 😊 Az emberek többsége általában a zabálástól hízik és attól, hogy semmit nem sportol, vagy nem végez fizikai munkát.
jún. 3. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Titeket zavarna, ha nőként többet enne a párotok, mint ti?

Néha annyira zavarban vagyok, hogy a párom 200cm magas, 100kg és én mégis nagyobb étvágyú vagyok a 60kg-mal és 170cm es magasságommal. Mindig azt hallom, hogy a férfi eszik sokat, meg hogy a “barátomnak még vettem ezt meg azt pluszba” meg “a barátom miatt azért többet...

Előfordul,hogy rákopogtok a párotokra a mellékhelyiségben,hogy siessen mert nektek is sürgős?

Ilyenkor van gusztusotok egyből bemenni? egy kis helyiségnek nem olyan gyors a légcseréje.

Ha a párod betegség miatt mindig fáradt lenne esténként, te meddig tolerálnád?

Mármint úgy értve, hogy tényleg mindenhez fáradt lenne, például esténként sosem kezdeményezne szexet, mert semmi energiája nincs hozzá. Plusz a betegség miatt a libidója is alacsonyabb lett, így nem is igazán hiányzik neki. Ha te kezdeményezel, ő az esetek nagy...

Miért tesznek ekkora különbséget a nagyon vékonyak és az annyira nem is kövérek között?

Rengeteg alkalom van mikor mindkettő ugyanolyan egészségtelenül és ugyanannyit kajál - a különbség annyi, hogy a nagyon vékonynak "jó a genetikája" és nem tud hízni semmitől (gondolom ti is láttatok/hallottatok már ilyenről). Mégis... Nem kellene jobbnak lenniük a...

Egy alacsony, kis testsúlyú, nehezen hízó, gyors anyagcseréjű srácnak mégis hány kilót kéne felszednie, hogy ne érezze magát egy esélytlen senkinek a lányok előtt?

Úgy érzem, hogy egy senki vagyok és nem is látom értelmét annak, hogy lányokat szólítsak le, hiszen annyi nagy darab két méteres tag van, biztos minden lány a nagy tömegű, magas srácokra bukik. Ebben van valami, de én még a tőlem alacsonyabb lányoknál sem látom...

Tényleg ennyire nem vonzó, ha egy fiú alkata vékony, kezdve a csontozatától a gyors anyagcseréjén át az örökölt tulajdonságain? MInden lánynak nagy...

Én sajnos ilyen vagyok és nem látom, hogy körberajonganának a lányok. Sportolok, edzek, de olyan a genetikám, hogy sokat nem tudok javítani a tömegemen, nem leszek sosem egy benga állat, amitől a nők benedvesednek ott lent.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!