Hol találom a normális, igényes, okos, szép, romantikus lányokat?

válasza:Változtass az ismeretségi körödön....talán:))))
Nekem nagyon sok barátnőm van, tényleg, egyikük sem jár disco-ba, soha nem is járt, nem csont részegek....na jó, egyszer a csajom detoxba került, de az tényleg "véletlen" történt és nagyon szégyenli és bánja:)))),stb,stb.....Szóval, azt hiszem, eleve rossz csapatban keresgélsz!!!! Akkor meg miért csodálkozol?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:pedig létező korosztály a 25, itt vagyok pölö én
a kérdező 22 éves és 20-22 sávot említi. lehet h meglepő, de én több nagyon normális igényes okos szép 16-20-at ismertem, szerintem ezt a sávot nem érdemes kilőnöd annak ellenére mondom hogy előbb pont valaki ezekre panaszkodott.
a helyedben elmennék egy-két gólyabálra, vmi normálisabbra, gondolom tudjátok melyiket kell kerülni :p

válasza:Hát, pl. itt van a 20:35-ös leányzó! Ugyanazt keresitek!!
Hahó!!! :D
Próba szerencse! Nemde??
Pussz: Haven 23/L

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Iszonyat sok nő volt az életemben. Legalább 50, de pontosan nem tudom, mert 30 után már nem számoltam. De nem tartott egyik sem sokáig, mert kiderült, hogy vagy egy HP, vagy pénzéhes, gyerekes, hisztis és követelőző.
Nem a pénztárca vastagsága és a kocsikulcs most itt a kérdés,hanem az hogy hol.Nem járok el csak suliig aztán haza és vége.Nincs kivel elmenninincsennek barátaim,haverok vannak de mindenkinek van pasija aki közelben van akinek meg nincs az 70-100km-erekre lakik. Szerintetek?
Egyáltalán a mai világban hol találni ilyeneket? Hol lehetne ismerkedni ilyen Nőkkel?
Az a lány aki minden héten bulizni jár és minden alkalommal legalább 10 pasival smárol az tényleg igaz hogy 2 éve szerelmes 1 fiúba? Mert nem tudom ha én szerelmes vagyok valakibe nem smárolok akkor egy csomó fiúval. Vagy ez már divattá vált?
Már másfél éve együtt élek a barátommal, s tudja jól, hogy munka nélküli vagyok és akkor sem kérdezné meg hogy talán szükséged van pénzre??Hanem állandóan nekem kell kérnem, s ebből már elegem van, viszont itt nincs munka lehetőség hogy dolgozzam...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!