Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előző barátnő felemlegetését ilyen szinten hogy kezelnétek?
23 vagyok, randizgatok egy 26 éves sráccal. Már volt 4-5 randink, még nem csókolt meg, de szerintem egyértelmű, hogy akar folytatást, a találkozók közt mindig felhív telefonon.
Viszont most nemrég felemlegette az előző barátnőjét, élőszóban, majd egy íméljében is. Írom, pontosan hogyan.
A legutóbbi talinkon megemlítette, hogy iszonyú nagyot csalódott az emberekben, nem gondolta, hogy mindent a pénz mozgat. Én nem tudtam, mire gondol, és azt válaszoltam, hogy az emberek közeli kapcsolataiban azért szerintem nem ez a meghatározó. Mondta, dehogynem, csak én nem vagyok ilyen, ezért nem gondolok rá. Sokszor még a párkapcsolatokban is az.
Majd kicsivel később, még ugyanazon a talin elmondta, hogy egy éve lett vége egy párkapcsolatának, pénzbeli és elhelyezkedésbeli dolgok miatt. És azok a rossz érzések még vele vannak, nem tudja feldolgozni őket.
Én annyit válaszoltam, hogy valóban, sajnos a nagy csalódásokból adódó rossz érzéseket nagyon nehéz magunk mögött hagyni. (Én nem igazán akartam tovább az előző barátnőjéről beszélgetni...)
Aztán pár nap múlva egy íméljében ismét megemlítette, hogy "van egy lány, aki csúnyán elbánt vele, az előző bnője." Olyasmiket követelt tőle, amiket ő nem tudott teljesíteni, és "magát hibáztatta (hibáztatja)", amiért az elvárásainak nem tudott megfelelni.
Erre én meg is kérdeztem, ez mit jelent pontosan. Hogy arról van-e szó, ha még mindig magát hibáztatja, hogy nem volt még képes lezárni esetleg? Mert ha ennyire nem, akkor talán nem kellene többet taliznunk. Most várom a válaszát.
Mit gondoltok erről? Kedvelem, tetszik, szimpatikus. De még csak ismerkedünk, és ezt nem tudom hova tenni, hogy így az elején ennyire felhozza az előző barátnőt. Ráadásul nem futólag említve, hanem úgy, mintha még erős érzelmek fűznék a lányhoz.
Én igazán nem akarok vele az előző barátnőről beszélgetni. Persze érdekelnek a problémái, és szeretnék neki segíteni. De ha az a probléma, hogy ő az előzőt annyira nem tudta lezárni, hogy egy év után is őutána emészti magát, akkor nekünk szerintem most nem kellene randizni egymással.
Persze lehet, hogy azért igyekszik isemrkedni, hátha megkedvel nagyon engem. De akkor miért nem rám koncentrál inkább? Ha erről 2-3 hónap múlva beszélne, az oké, de mi keresnivalója van az exének a mi ismerkedésünk legelején?
Sziasztok! Öt évig... nem vitatom, hogy ez bizony nagyon hosszú idő. Azt sem, hogy nem könnyű rajta túllépni, feldolgozni...
De ha még úgy érzi, abszolút nem kész másra, akkor nem kellene velem találkoznia. Ha még nem lépett túl teljesen, de bízik benne, hogy egy következő barátnő majd megkönnyíti ezt, akkor pedig nem kellene nekem őt ennyire felemlegetnie legalább...
nekem ebből nem az jön le h még nem tette túl magát a kapcsolaton. azon inkább h vki aki közel állt hozzá átb@szta, de az akár ex, akár barát nehezen emészti meg az ember. ettől függetlenül magán a kapcsolaton, érzelmeken már túlléphetett.
szerintem exbarátnő felemlegetése onnantól lenne durva és zavaró h ha a régi szép időket emlegetni h de jó volt vele, v ha minden találkozón felhozná, stb. Itt egy témán belül, az anyagias átverés témájában hozta fel. Szerintem nincs miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!