Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott neki egy VIRÁGOT. Van okom félni? -------------
A párommal 10 hónapja vagyunk együtt és jópár hónapja együtt is lakunk. Szeretjük egymást.
Pár napja jött haza és a buszon találkozott az egyik közös ismerősünkel. (16 éves lány, most dobta a pasija).
Hazafelé sétálva a lány tépett neki egy virágot az út széléről és neki adta. Ez mit jelent? O.O
Fiús stílusa van a lánynak, amúgy jól néz ki (már amennyire egy 16 éves kislány nőies lehet) Az arca minden esetre szép. A stílusa nagyon flegma, lekezelő. De jófejnek tartja ettől függetlenül mindenki. Én is annak tartottam.
Nem hisztiztem, nem voltam féltékeny, amikor a párom elmesélte hogy kapta azt a kis virágot. De azért elgondolkodtat hogy mit jelenthet ez és, hogy van-e okom félni, hiszen a lány most mintha keresné megint az igazit.
22/L
Szerintem csak poén volt, vagy unatkozott. Jobb, mint fordítva...
Egyébként... Több mint 1 éve van barátom, és egy közös lányismerősünknek van egy 3 éves lánya. Akárhányszor összefutunk, a kislány mindig ad 1 virágot az út széléről barátomnak :)
Szerintem ilyesmi lehet. Lehet hogy a 16 éves kislány még mindig "kisgyerek".
Ez teljesen semmiség.:) Én is mindig tépkedek virágokat és odaadom bárkinek akivel vagyok. Semmit nem jelent.:)
16/L
"Van okom félni?"
Jah,valőszínűleg rákattant a palidra.
"Fiús stílusa van a lánynak, amúgy jól néz ki... A stílusa nagyon flegma, lekezelő"
Magyarul egy pinával rendelkező faszi.Nálam a nő ott kezdődik hogy nőként viselkedik(kedves,aranyos,ragaszkodó)és nőként öltözködik.Amelyik nő nem ilyen,az nem nő hanem egy kifordultagyu élőlény ami a homokosokkal,rajokkal és a többi gázkamratöltelékkel van egy szinten.
Ha egy ilyenért képes lenne dobni a palid akkor meg is érdemli.
"De jófejnek tartja ettől függetlenül mindenki. Én is annak tartottam."
Az ilyet nem "mindenki" tartja jófejnek.Csak a kultúrálatlan lakótelepi proli söpredék ahol a bunkó,utcaszéli stílus dívik.
"hiszen a lány most mintha keresné megint az igazit."
Minden egyedülálló azt keresi.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!